Thursday, August 27, 2015

Tips Kesihatan Kanak-kanak

Alhamdulillah, bila tengok anak-anak membesar, seronok tengok diorang, tapi macam biasa, ada je macam-macam yang akan terjadi pada kanak-kanak, pada anak kita, dan budak kecil. Masalah demamlah, kulit beruam, dan paling popular eczema, batuk dan macam-macam lagi. So kanak-kanak memang mudah dijangkiti penyakit, biasalah kecil lagi. Jadi kenalah bagi makanan berkhasiat.


kanak-kanak riang





Menjaga Kanak-kanak

Nak menjaga diorang ni memang susah, biasalah budak budak, start dari baby sampai dah besar pun, dah pergi tadika, ada je perangai dia yang buat kita geram, marah, sedih, dan sebagainya. Biasalah dah lumrah, anak-anak ni kita yang corakkan. Jadi kitalah kena bertanggung jawab setiap apa yang di buat, dari makanan sampailah ke permainan, tv, aktiviti luar, pelajaran dan macam-macam lagi. Banyak tips lagi dalam blog nih, antara yang korang boleh baca macam kat bawah nih:


shaklee kanak-kanak


 Vitamin Shaklee Untuk Kanak-Kanak

Hahha, bila sebut pasal produk shaklee, ada banyak yang bagus untuk kanak-kanak, start dari chewable vitamin dan macam-macam lagi. Tapi hari ni nak sharelah jugak 3 produk shaklee yang bagus untuk mereka. 

  1. Meal Shakes - multivitamin ni bagus buat minum, campur dengan susu anak, kalau orang dewasa minum pun sedap. Perisa vanila yang buat budak-budak suka,
  2. Omega Guard - bagus untuk kesihatan kanak-kanak, dos jangan lebih, nak elak selsema, nak elak nab, lepas tuh boleh elakkan dari demam.
  3. Herbal Blend - lotion sapuan cream nih memang multipurpose, memang bagus, sampai puan Ainul pun muka cantik selepas sapu lotion nih
Selain itu, ada banyak lagi vitamin shaklee yang bagus untuk kanak-kanak nih, apa kata korang cuba tengok yang kat bawah nih:

kanak-kanak sihat

Testimonial Shaklee Untuk Kanak-Kanak

Banyak cerita best pasal shaklee dengan kanak-kanak, tapi nak lagi best korang boleh baca entry terbaik nih, banyak manfaat produk shaklee, kerana sentiasa berkesan dan selamat. Kalau nak best, apa kata jom order vitamin kat atas secara online, nak best calling kami di bawah ok ?


DAPATKAN PRODUK SHAKLEE UNTUK ANAK ANDA DI SINI


2 comments:

  1. Bila anak tak sihat, mesti tak tenang nak buat apa-apa kerja. Saya pun suka herbal blend.

    ReplyDelete