Felda D'Saji di Kajang Perdana Avenue

Baru jer borak dengan member pasal wedding adik die baru-baru ni... Katanya katerer yang dia bayar tu buat hal... Tetamu dah datang tapi makanan belum ready... Kemuncak paling tak tahan bila pengantin dah sampai tapi hidangan meja makan beradab pengantin belum siap... Perghhhhh.... Sakit hati jugak bila dengar cerita dia...



Sebab tu orang kata alang-alang nak pakai katering, baik cari yang pakej sekali dengan dewan... Semua dah disediakan... Ko takyah nak risau khemah belum pasang atau makanan belum sampai sebab segalanya dah ada kat tempat tu...




Kajang Perdana Avenue ni antara lokasi yang korang kena masukkan dalam list kalau nak cari port untuk buat majlis kahwin atau ape jer majlis... sebab Kajang Perdana Avenue ni merupakan lokasi ke 11 yang diuruskan secara eksklusif oleh Felda D'Saji... Hah.... dah tentu diorang ni sangat berpengalaman luas... Die sedia tempat, die sedia makan, dia jugak yang sedia segala keperluan...


Kajang Perdana Avenue ni boleh memuatkan sehingga 700 orang dalam satu masa... ada dewan berhawa dingin dan juga ruang terbuka... tetamu yang datang mesti selesa.. Parking pun banyakkk, takda hal... 




Pada 21 Januari 2016 , YB Pengerusi Kumpulan Felda iaitu YB Tan Sri Datuk Sri Utama Hj. Mohd Isa Abdul Samad telah merasmikan Kajang Perdana Avenue... Aku antara yang bertuah dapat hadir majlis perasmian ni dan mencuba sendiri menu yang disediakan oleh katerer Felda D'Saji...


















Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi detail di bawah :

Kajang Perdana Avenue
Lot PT 15788,
Jalan Kajang Perdana 2/2,
Taman Kajang Perdana,
43000 Kajang, Selangor
Tel : 013-386 0453 (Nor Syaiful Nazlan) / 019-295 6232 (Nurul Nadia) / 03-8881 1311

Instagram : D'SajiKajangAvenue

Cerita di atas ialah nukilan dari Blog Abah Careno

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara