Saturday, January 9, 2016

OsteMatrix

OSTEMATRIX ni bestfriend untuk wanita especially yang mengandung, menyusu, yang dah menjejak usia senior...


kalsium

Kenapa OsteMatrix ?

Sebab Oste bukan sekadar kalsium tapi ia mengandungi magnesium, boron dan mineral lain untuk bina matriks tulang.

Kalsium bina tulang, yang lain-lain bina matriks tulang. Apa bezanya ? Bayangkan kalsium ni membina tulang dan ia seumpama batu-bata. Bila kita buat bangunan, kita susun batu bata macam tu je ke ? Tak kan ? Kita lekatkan dgn simen.

Itulah gunanya mineral-mineral lain dalam OsteMatrix

Yang bestnya ia membantu tidur lebih lena dgn kehadiran Magnesium, dan pembuangan air besar yang lebih lancar.

Oste juga membantu mengelakkan kejang otot terutama di kalangan ibu mengandung.

Pregnant pun kena stay active ok !!!


NAK TULANG KUAT ? >> KLIK SINI
NAK LAGI CERGAS ? >> KLIK SINI
NAK JIMAT ? >> KLIK SINI
NAK DUIT EXTRA ? >> KLIK SINI

013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

No comments:

Post a Comment