Berat Turun 20kg Dalam Masa 2 Bulan Hanya Dengan Minum Sirap Ini Ajeeee
Fungsi Resveratol dalam mengurangkan berat badan :

1.Resveratrol menaikkan metabolisma badan. Makin tinggi metabolisme makin banyak kalori akan dibakar seterusnya proses pembakaran lemak lebih cepat berlakudari biasa.

2.Resveratrol menghalang pengumpulan lemak dan memusnahkan deposit lemak dalam badan dan lemak-lemak ini akan digunakan sebagai tenaga. Cara ini sangat berkesan dan selamat dalam penurunan berat badan kerana lemak-lemak tulen yang akan dibuang manakala jisim otot serta tisu-tisu penting yang lain masih dikekalkan.

3.Resveratrol menghalang kenaikan paras hormon estrogen supaya lemak-lemak tidak disimpan. Hormon estrogen ini sebenarnya yang menyebabkan lebih banyak lemak disimpan di dalam badan. Apabila hormon estrogen ini dikurangkan, tubuh akan berhenti menyimpan lemak dan lebih banyak otot akan dibina.

4.Resveratrol juga memberi rasa kenyang dan ini dapat membantu mengurangkan keghairahan dan selera makan.


Kepada anda yang ada masalah KEGEMUKAN atau malas nak ambil banyak2 supplemen yang lain sila lah berikhtiar dengan Vivix.. Kerana memang terbukti keberkesanannya ! .Jom turunkan berat dengan cara yang mudah tanpa diet yang ketat, korset yang tidak selesa, pil pil yang banyak perlu dimakan...

Hubungi saya di :-Ainul Mustafa
Shaklee Certified Product Trainer

SMS / Call / Whatsapp:
013-3612717

Email:
ainulfadzilah@gmail.com

Pengedar Shaklee Area : Shah Alam, Klang, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Putra Heights, Petaling Jaya, Subang Jaya, Universiti Malaya (UM), Menara TM, Bangsar

Post a Comment

1 Comments

  1. New Diet Taps into Innovative Plan to Help Dieters LOSE 12-23 Pounds within Just 21 Days!

    ReplyDelete