Tibi membawa Maut. Masih Nak Tunggu lagi?

Tibi merupakan sejenis penyakit berjangkit yang boleh membawa maut jika tidak dirawat. Ia disebabkan oleh kuman mycobacterium bacillus yang ditemui oleh Dr. Robert Koch pada 24 Mac 1882 di Jerman, berwama merah, halus dan hanya boleh dilihat menggunakan mikroskop
Anda perlu tahu bahawa bakteria tibi mempunyai dinding sel yang tebal dan amat sukar untuk dibunuh dengan antibiotik biasa. Malah kuman Tibi ini boleh hidup di dalam sel-sel darah dan di dalam tisu anggota badan lain. Secara tak langsung kuman Tibi ini akan merosakkan DNA sel tisu anggota badan terutamanya organ paru-paru tempat serangan utama kuman Tibi.
“Fakta yang anda perlu tahu adalah bakteria Tibi ini akan memakan paru-paru menyebabkan paru-paru pesakit Tibi akan berlubang”.

DNA sel yang tiada pertahanan antioksidan yang kuat mudah untuk diserang dan lama kelamaan DNA sel ini akan semakin lemah dan tidak bertenaga. DNA sel yang telah rosak tidak dapat berfungsi seperti biasa dan akhirnya sel tersebut akan mati. Jika dibiarkan lama kelamaan sel-sel tisu organ tersebut akan terus rosak sehingga hilang fungsi keseluruhan organ paru-paru.


Jadi apa yang PENTING adalah Makanan, vitamin yang boleh memperbaiki DNA yang rosak akibat virus Tibi 

Tahukah anda VIVIX Merupakan Vitamin Yang Merawat Dari Peringkat Sel, DNA badan kita
Vivix Shaklee dikenali sebagai sebagai suplemen High End Anti Oksidan yang Paling Kuat. Ia berperanan memberikan perlindungan kepada DNA sel yang sihat danmelawan unsur-unsur asing yang ia rasakan akan menganggu keutuhan sel. Secara mudah gambaran yang Diana boleh jelaskan, antioksidan ini akan bertindak sebagai askar untuk membunuh kuman tibi (penjahat) dari terus merosakkan DNA sel. 


Disamping itu Vivix Shaklee juga ;
1. Memperbaiki dan memperbaharui sel dari tahap sellular.
2. Memperbaiki aliran darah ke organ-organ dalam badan.
3. Mengurangkan keradangan (inflammation) and clear up the airway.
4. Membantu membersihkan ‘lung’ yang ada ‘mucus’.
5. Membantu merawat kanser.
6. Mengurangkan risiko kanser.
7. Meningkatkan sistem imun badan.
8. Memberi perlindungan pada badan.
9. Menggalakkan kesihatan yang lebih baik secara menyeluruh.


Vivix Shaklee membantu DNA itu berubah menjadi muda semula. Vivix Shaklee adalah minuman kesihatan yang kaya dengan anti oksidan yang dihasilkan daripada ekstrak Anggur Muscadine, Lobak Ungu, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum yang mengandungi resveratrol dan beberapa ramuan lain yang semulajadi. Ia merupakan suplemen anti penuaan tahap sellular yang terbaik di dunia.

Vivix Shaklee juga membantu membaiki sellular DNA kita, melambatkan penuaan tahap sellular, menggalakkan pembentukan mitochondria (pusat yang menghasilkan tenaga untuk sel) serta melambatkan pembentukan protin AGE yang boleh menyebabkan kerosakan dan menganggu keutuhan sel sedia ada.


Testimonial Pesakit Tibi Yang Mengambil Vivix Sebagai Vitamin Untuk Membantu melawan Virus Tibi


Tak sanggup asyik kena makan ubat, cucuk ubat tetapi virus Tibi tetap ada. Vivix bukan ubat tetapi vitamin yang membantu repair DNA. sel yang rosak akibat virus Tibi. Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?


Cara 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Post a Comment

0 Comments