Petua Turunkan Tekanan Darah Tinggi

Salam sejahtera semua, kali ini kita bincang petua paling mudah nak turunkan darah tinggi. Saya tak cakap banyak, tapi nak turunkan darah tinggi jawapannya  kenalah jaga makan. Kalau tak jaga makan, memang sukar. Tapi selain itu ada lagi petua best dari en Fahmy celikvitamin nih, kat bawah nih dia dah beritahu rahsia dia.




Tips Nak Turunkan Darah Tinggi

  1. Amalan Diet Detox - yang ni semua orang geng shaklee tengah amalkan diet detox, diet ni sangat best, sampai ramai yang dapat rasakan perubahan pada diri masing-masing, sambil dapat turunkan berat badan.

  2. Bersenam - jangan lupa bersenam, yang ni sangat sangat penting buat  mereka yang nak betul-betul kuruskan badan, dan taknak pulak kena yoyo effect

  3. Set Detox  Shaklee - sambil amalkan diet, paling berkesan mesti kena ambil Set Detox Shaklee, yang ada vivix, alfalfa, dtx complex, herb-lax, dan peppermint. Semua vitamin ini sangat hebat dalam detox, termasuk jugak vivix yang memang boleh kasi detox kaw kaw punya.

Jom Order SET DETOX SHAKLEE

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke SET DETOX SHAKLEE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara