VIVIX BOLEH BANTU CONTROL THE ASTHMATIC ATTACKS?

sebab apasebab apa VIVIX BOLEH BANTU CONTROL THE ASTHMATIC ATTACKS.

Sebelum tu kena tahu dulu fakta ini

--VIVIX 10x more potent than resveratrol.

--------

Kajian yang dibuat ni adalah berkenaan dengan anti-inflammatory (anti radang) effect of resveratrol dalam tikus yang ada penyakit asthma.

Result: 
- Resveratrol ni dia berfungsi inhibit semua bende alah chemical-chemical dalam badan yang boleh menyebabkan sistem pernafasan jadi hyperresponsive. Dia juge kurangkan penghasilan mucus (lendir). 

- Orang yang buat kajian ni jugak kate, kesan resveratrol ni sama dengan dexamethasone (ubat steroid yang kita bagi sebagai salah satu pencegah asthma).

Ok..tu jela...

Now saya dah faham kenapa akak tu kontrol je asthma dia bila dia amalkan VIVIX.
.

Kajian Mengenai Resveratrol Dalam Membantu mengawal Asthma






Bila anak asyik asthma aje.. apa nak buat? 






Asthma tidak boleh diubati tetapi kita boleh bantu ianya kurang berlaku.

Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?


Cara 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara