Business Shaklee : Elakkan Duit Gaji Habis Bayar Hutang

Alhamdulillah, masuk je hari ini, business shaklee makin maju dan makin mantop. Memang terbaik, sambil dapat menolong ramai orang di luar sana untuk dapatkan kesihatan yang lebih baik, dan jugak paling best, kalau rajin boleh dapat extra income . Best kan kalau duit gaji tak sentuh langsung ? Bayangkan semua bil hutang piutang korang boleh setel dengan duit Shaklee best kan ?


buat business selesaikan hutang


ADA MASA KE NAK BUAT ?

Soalan pertama yang biasa sangat orang cakap, weih ada masa ke nak buat semua  part time nih ? Hahha, ini soalan panas nih, nak lagi panas, weih business shaklee ni laku ke ? Aku tengok ramai je buat, hmm, macam-macam lagilah persoalan, weih aku jadi downline ko nih, aku boleh kaya ke ? Ni dah tiga soalan, jom aku jawab satu-satu soalaan nih.

  1. Masa boleh diurus - nak tahu tak ? masa korang boleh urus, sebab tuh, kalau ko join team kitorang, yang ada upline super duper hebat, diorang akan ajar, eh aku sendiri boleh ajar macam - mana nak buat supaya korang urus masa dengan baik, sampai tak kantoi main facebook kat ofis, tapi sales dan promotion tengah jalan sendiri.
  2. Business ni dah hampir 60 tahun - hahahha, business ni antara yang laku, sebab syarikat dia kukuh produk dia lagilah sangat bagus, kalau kena dengan teknik marketing yang betul , ko takkan percaya mudahnya nak jual produk shaklee, dan ko tak perlu risau pasal produk macam goreng pisang panas yang tumbuh bak cendawan di luar sana
  3. Dowline lagi kaya dari Upline - hakikat business shaklee, tak pernah ada upline yang sentiasa kaya. Downline kitorang bonus lagi banyak dari kitorang, hahahah, sebab business, siapa usaha, dia dapat, siapa malas, tak efektif, dia akan sengsara. 

BOLEH PERCAYA KE ?

Hahhaha, oklah, nak menampakkan business Shaklee nih sangat best, banyak je testimonial kat luar sana tuh, tapi yang aku nak tunjuk ni sangat sangat lah special, sebab budak nih, comel sangat , dan sangat best buat shaklee betul-betul. Hooo, tak caye ? jemputlah tengok jap kat bawah nih !!!



Bonus Untuk Korang Kalau Join Sekarang

Hahahha, ni semua ayat power nak kena cakap ada bonus ? Ye kalau join bawah team aku nih, adalah beberapa bonus yang boleh korang gunakan untuk mantapkan teknik marketing korang tuh. Banyak benda yang team lain takda , tapi team aku ada, antaranya ialah 

  1. VIDEO SHAKLEE EFFECT - benda ni public je, semua orang pun boleh guna, tapi korang tahu tak cerita disebalik video tuh ? Ye cerita penerangan video tuh, semuanya ada dalam group rahsia kitorang, teknik yang betul nak guna video tuh pun ada caranya, tak boleh guna sebarangan, takut tak jadi marketing tuh.

  2. BUKU CERITA SHAKLEE SUPERMOM - buku ni special woo, dahlah cantik, printing berkualiti, dan sangat terhad, hanya untuk team aku je, hahaha, buku ni korang boleh bawak balik kampung cerita kat awek korang, pakcik makcik, sebagai bantuan korang buat business online, gunakan buku nih untuk kasi tarikan yang lebih kuat lagi. Paling senang, boleh letak kat ofis korang yang banyak poster motor artis korea seksi.

  3. PAGE DIET DIET SIHAT - ni punya page banyak like punya, korang boleh upkan promosi shaklee kat situ, banyak orang tengok page korang, sambil boleh upkan link blog, dan gandakan sales korang kat page banyak LIKE macam nih, bonus tambahanlah.


kelebihan join business shaklee



Memang mudah nak buat business kat luar tuh, macam -macam ada, tapi yang ni, sangat  best, dengan latar belakang company,  produk dia, dan family shaklee kami sendiri memangg best, tak pernah jemu nak bantu kami. Korang rasa ada masalah tak nak bayar bil rumah air api semua ? Rasa-rasa nak buat duit extra tak ? Kalau nak, why not join kitorang !!!! Nak lagi best, contact terus wife aku kat bawah nih. Ok bye.


Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

Comments

  1. New Diet Taps into Innovative Plan to Help Dieters Lose 23 Pounds within Just 21 Days!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara