BERJAYA HAMIL DENGAN VIVIX, SELEPAS 5 TAHUN MENCUBA ! !

BERJAYA HAMIL DENGAN VIVIX, SELEPAS 5 TAHUN MENCUBA ! !


Disebabkan harini ramai sangat yang bertanyakan SET KESUBURAN SHAKLEE, so saya nak kongsi testimoni daripada customer  yang berjaya HAMIL selepas amalkan VIVIX
Ahamdulillah

Untuk yang ada masalah seperti :

✔PCOS
✔SPERMA COUNT TAK CUKUP
✔PERIOD TAK REGULAR
✔SENGGUGUT
✔MEROKOK
✔CYST
✔FIBROID

Yang menggangu kesuburan tubuh badan anda, sila dapatkan VIVIX Shaklee sebagai iktiar meningkatkan kesuburan anda.






Vivix shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah "Oxidative Damage" yang penyebab kepada punca sel-sel dalam tubuh badan menjadi rosak.

Fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage. Apabila telur yang 'dilindungi' ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk HIDUP, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. Vivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.

Vivix juga membantu meningkatkan tahap tenaga, meningkatkan keupayaan sexual dan melindungi daripada masalah prostat (lelaki)






Kesuburan Lelaki


BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU masalah lelaki yg mati pucuk?

➡bahan dalam vivix : ada resveretrol
➡resveretrol ni antioksidan paling power.


sebelum tu, tau tak cmana cara viagra bertindak?
➡viagra bertindak dengan meluaskan salur darah area xxxx tu

jd camna resveretrol bertindak mcm viagra ni?
➡resveretrol meningkatkan pengeluaran nitrik oksida. nitrik oksida ni bantu salur darah mengembang, dan memudahkan laluan di bahagian itu (tak sumbat)

➡kalau viagra ni dia expand salur darah yg kecik je tapi resveretrol boleh buat lbh dari tu, hingga arteri utama
➡bila takde masalah tersumbat bahagian salur darah kt situ, maka mati pucuk boleh dibantu dengan vivix.


Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?



Cara 1




Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan




Cara 2



Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar





AinulMustafa



Email: ainulfadzilah@gmail.com



Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717



COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara