Cara Kurangkan Bersin Waktu Pagi

MEI 2016 (MUSIM KEDUA) TESTIMONI 35: ZAINAH MUKHTAR [RESDUNG BERKURANGAN SELEPAS AMALKAN SET RESDUNG SHAKLEE]. Assalamualaikum, Saya nak share testimoni suami saya yang mengamalkan Set Resdung Shaklee. Perkenalan kami dengan vitamin Shaklee bermula dengan Set Resdung ni. Terus kami sekeluarga jatuh cinta dengan vitamin Shaklee sehingga ke saat ini.


masalah resdung

Masalah Resdung Sekian Lama

Suami ada masalah resdung sejak sekian lama dah. Pernah pergi berjumpa doktor dan doktor hanya memberikan ubat titis atau spray ke dalam hidung bagi mengurangkan masalah bersin setiap pagi. Doktor juga suruh suami beli sendiri di farmasi apabila ubat dah habis.

Saya nekad mahu suami mencuba Set Resdung Shaklee sebab saya tidak mahu suami bergantung kepada ubat spray tersebut. Ubat tersebut tidak mampu menghilangkan masalah resdung suami saya, ianya sekadar untuk sementara sahaja.


Ambil Set Resdung Shaklee

Pada penghujung April 2014, suami bersetuju untuk mencuba Set Resdung yang terdiri daripada Alfalfa, vitamin C, B Complex, Garlic dan juga Zinc

Alhamdulillah selepas seminggu konsisten amalkan, bersin ibarat mesingan setiap pagi telah berkurangan. Kami pada mulanya hampir tak perasan yang suami dah kurang bersin. Syukur sangat.Saya dah tak stress dengar suami bersin setiap pagi. Suami pun lebih sihat dan gembira. Tak perlu lagi ubat spray dalam hidung!

Selain masalah resdung, suami juga kerap kena sakit kepala atau migrain dan bergantung pada panadol setiap kali ianya datang menyerang. Secara tak sengaja juga masalah sakit kepala suami dah takde dan dah boleh say bye bye pada panadol! 

Tak Perlu Lagi Panadol

Sesekali datang sakit kepala pun bila stress kerana kerja banyak, itu biasa la tapi tak perlukan lagi panadol cukup dengan upkan dose B Complex untuk kawal stress.

Kami sangat berpuashati dengan vitamin Shaklee sebab ianya sangat berkesan dan dibuat pula secara semulajadi dan melalui proses R&D yang ketat juga. Jaminan keselamatan dan keberkesanan paling utama bagi kami dalam memilih suplemen. Berbaloi dengan wang ringgit yang kami laburkan pada Shaklee untuk kami tingkatkan tahap kesihatan kami sekeluarga untuk jangkamasa panjang.

Saya sangat syorkan kepada anda di luar sana yang ada masalah resdung dan bersin2 setiap pagi untuk cuba amalkan Set Resdung Shaklee ni. 

Kami sudah. Anda bila lagi? Inilah Shaklee Effect kami. Terima kasih Shaklee

Cara Nak Order Set Resdung Shaklee

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke  SET RESDUNG SHAKLEE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. Penghantaran ambil masa 2-3 hari 

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


Certified Product Trainer Shaklee ( ID 866453)
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara