Cergas Masa Puasa Dengan Mighty 3 Gems

3 vitamin ni memang sempoi, satu ESP, satu PD, satu Meal Shakes. Hhahaha, ini abg joe edit baik punya, nasib baik ada gambar kat bawah nih. Tapi cerita ni bukan nak cerita posing nih, tapi pasal khasiat dan kebaikan set 3M nih, eh 3 GEMS,


masa puasa


Kalau nak cerita pasal set nih, korang boleh cari macam macam poster, macam set, yang bestnya korang boleh refer poster Najihah Razali dan Cikgu NorulYusenazuin Yusof. Tapi nak best, nak senang faham, abg joe dah buat, tukarlah set ni kepada 3M.

1) M - MENGENYANGKAN - ESP - esp ni memang boleh mengenyangkan dengan khasiat soy protein, hahah protein terbaik cukup sifat 9 bahan utama asid amino. Protein sekadar protein tak cukup, kalau tak cukup 9 bahan utama asid amino nih. Apa dia tuh ? 9 asid amino tuh ialah: Histidine, Isoleucine,Valine,Leucine,Mathionine,Threonine,Lysine,Pheneylanine,Serotonin.

2) M - MENYEGARKAN - PD - minuman performance drinks ni bagus minum, untuk menggantikan elektrolit yang dah hilang masa kita puasa, nak minum air biasa belum tentu cukup, nak ganti balik, minum PD lagi sedap, dan sedapkan badan dan menyegarkan lepas berbuka

3) M - MEMBESARKAN - MS - meal shakes nih sesuai untuk kanak-kanak nak yang membesar, untuk para para artis yang kurus gila nak besarkan badan, dan jugak mengenyangkan dan menyegarkan kanak-kanak, dan jugak orang dewasa. minuman ni cukup multivitamin penting untuk badan kita.

Cara Order Set Sahur Shaklee

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke Mighty 3 GEMS ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. Penghantaran ambil masa 2-3 hari 

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


Certified Product Trainer Shaklee ( ID 866453)
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara