Cergas Masa Puasa ? Bersahur Dengan Makanan Berkhasiat

Alhamdulillah, tahun ni kita puasa lagi, manfaatkan bulan Ramadan ini dengan amalan mulia, nak dapat banyak ganjaran. Jadi, sepanjang bulan Ramadan, takkanlah nak lembik-lembik nak buat amalan nanti  . Lagilah yang kerja kat ofis, kerja kat site, kerja kat luar. Jadi jom tengok sikit produk apa bagus untuk sahur yang sihat. Kat bawah ni senang ambil kalau korang lambat bangun sahur tak sempat nak masak.


sahur cergas


Set Sahur Shaklee

Nak ambil yang kat atas ni memang terbaik, cukup untuk semua, nak sahur boleh nak berbuka pun boleh. Antaranya ialah ESP, Meal Shakes, Performance Drinks dan Lecithin. Lecithin bagus untuk kuruskan badan, larutkan lemak lemak dalam badan. Performance bagus untuk elektrolit dalam badan yang hilang sebab dehidrasi. Bagus dapatkan protein tenaga, meal shakes best untuk kanak-kanak. Jom layan video best pasal sahur dengan shaklee kat bawah.

Cinch Tea Mix

Kalau nak tenaga extra nak buat kerja, cuba ambil cinch tea, bagus untuk metabolisme, dan berupaya nak convert tenaga yang kita makan masa sahur  tadi. Seronok jugak bantai cinch tea masa bulan puasa. Ok, ni boleh try tengok link nih.

Tips Nak Puasa Sihat

Alhamdulillah, sebelum ni pun abang ada tulis beberapa tips best nak sahur dan puasa nih, antara yang best korang boleh baca kat bawah.





Cara Order Set Sahur Shaklee

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke Set Sahur  Shaklee ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. Penghantaran ambil masa 2-3 hari 

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


Certified Product Trainer Shaklee ( ID 866453)
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Comments

  1. New Diet Taps into Innovative Idea to Help Dieters LOSE 20 Pounds in Just 21 Days!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara