Monday, June 27, 2016

Vitamin Balik Kampung Travel

Itulah prinsip abg joe bila nak makan shaklee, semua vitamin kalau pergi mana mana mesti bawak, sampai ada yang hilang, tertinggal, dan jugak habis masa balik kampung. 



Nak cerita tuh, kalau tak makan vitamin masa balik kampung, weih susahlah jawabnya, rasa badan tak sedap. Jadi, apa yang ada tuh bawak je semua, bukan bawak stok, tapi bawak yang kami punya sendiri.

Contoh yang korang nampak ni tahun lepas, abg joe tak reti pakai pil box, tapi semuanya bawak bedal, masa ada program kat supermom club house. Hahhaaha, ini semmua abg joe bedal satu masa. Jangan takut ,kalau overdose, ni shaklee, yakin selamat,

Tapi kalau dah travel tuh betul betul sukar, jawabnya kena memilih sikit yang penting, heheh, takpun paling power, bawak VIVIX je, hahaha.

No comments:

Post a Comment