Kesihatan Orang Dulu dan Sekarang

Bila cerita bab  dulu dan sekarang, aku rasa sama je, hahaha. Kalau korang tak jaga makan, siap korang, jawabnya memang tak sihat. Tapi nak cakap, orang dulu ye memang sangat pentingkan diet permakanan. Dulu pun duduk kampung je, takda pencemaran. Paling teruk yang duduk bandar lagilah, banyak sangat  radikal bebas. Tapi siapa sekarang duduk kampung pun tak terlepas dari banyak penyakit, sebab tak jaga makan.




Tips Jaga Kesihatan

Kalau rasa betul betul nak sihat, aku cadangkan korang boleh baca beberapa artikel menarik tentang kesihatan dulu dan sekarang. Dalam blog ini , kami kongsikan beberapa tips menarik, yang rasanya ramai tak kisah sangat bab kesihatan, sebab trend orang sekarang, bila sakit baru nak makan ubat. Tu yang masalah tuh. Antara tips best ialah:

  1. Sebab-sebab korang kena ambil supplement .
  2. Kebaikan senaman aerobik
  3. Tanda kolesterol tinggi dalam badan anda
  4. Cara kurangkan darah tinggi
  5. Cara elak kencing manis
  6. Teknik jaga  kesihatan mental
  7. Jaga buah pinggang
  8. Cara meluangkan masa bersama keluarga dengan sihat
  9. Minum air banyak untuk kesihatan

Lebih Sihat Dengan VIVIX Shaklee

Nak cerita banyak tips, boleh korang semua  explore blog nih, banyak tips yang korang boleh share, takpun kopi masuk dalam blog korang pulak, hahaha. Tapi yang best nak cerita, VIVIX shaklee ni adalah yang paling special, sebab beberapa kajian menunjukkan vivix ni merawat pada peringkat sel, dan melambatkan penuaan. Bukan itu saja, gambar gambar di bawah ini, korang boleh tengok beberapa testimonial best, yang membantu meningkatkan kesihatan dari sakit kritikal. 


vivix shaklee


vivix  shaklee




vivix shaklee

Jom Order VIVIX Shaklee

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. Penghantaran ambil masa 2-3 hari 

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


Certified Product Trainer Shaklee (ID 866453)
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Comments

  1. New Diet Taps into Revolutionary Plan to Help Dieters Lose 15 Pounds within Only 21 Days!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara