Ayah Sudah Tidak Perlukan Tongkat lagi ! Gout kini sudah tiada




Vivix dan Sakit Kaki, Gout


Sebelum apak ke Jepun, saya supply apak saya dengan berbotol-botol Vivix

Kesian lah tengok. Asyik bertongkat aje bila nak berjalan.

Tapi alhamdulillah lepas amalkan pagi dan malam, tengok ha, sakan tak apak ai :P

Tongkat pun langsung tak bawak tau

Tiap hari minimum jalan kaki 15 minit

Vivix ni pulak, cuba tengok, cara mana serasi dengan kita.

Macam apak saya, kalau simpan dalam fridge, minum Vivix sejuk, nanti batuk datang.

Tapi kalau simpan kat luar, minum Vivix suhu biasa je, Alhamdulillah its getting better






Kajian Universiti Harvard menunjukkan asid urik yang menyebabkan sakit gout boleh direndahkan dengan pengambilan resveratoral. Resveratoral yang bagus ada dalam anggur muskat dan Japanese knotweed

Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?


Cara 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Senggugut Teruk Rupanya Ada Ketumbuhan Rahim