Isteri Hidup Sengsara Bila Suami disahkan Kanser Paru Paru Akibat Merokok!

1 kajian dalam 2007 Lung Staging Project yang melibatkan 81,000 pesakit daripada 19 negara menunjukkan bahawa sebahagian besar pesakit kanser paru-paru mempunyai :-

  • jangka hayat 1 tahun atau lebih selepas disahkan menghidap kanser paru-paru, iaitu dalam 30-50 orang daripada 100 orang. 

  • Sementara 10 orang daripada 100 orang mempunyai jangka hayat dalam 5 tahun atau lebih dan 5 orang daripada 100 orang mempunyai jangkahayat dalam 10 tahun dan lebih.

Betul, tiada siapa yang boleh menentukan bila ajal seseorang. Namun, kualiti hidup pesakit kanser mungkin akan menurun dan mungkin terpaksa bergantung kepada orang sekeliling.

Pandang wajah isteri, aak anak anda. Mahukan anda melihat menderita kerana sikap merokok anda? adakah rokok lebih penting dari masa depan mereka?




Berikan Anak-Anak Anda Kehidupan Yang Sihat


Mereka mungkin terpaksa mengidap penyakit yang berpanjangan disebabkan terdedah kepada asap rokok basi. Mereka akan membesar dengan mempercayai merokok adalah satu tabiat normal. Daya fikiran mereka mungkin menjadi lembap dan akhirnya akan hidup sengsara. Jangan lakukan ini pada mereka.

Berhenti merokok - Kalau bukan untuk diri anda. Lakukan untuk anak-anak anda.


Untuk berhenti merokok adalah penting hilangkan KETAGIHAN NIKOTIN


BAGAIMANA VIVIX HILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK ?



1. Vivix men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, etc. Bila nikotin dah takde, rasa ketagih nak nikotin pun hilang.

2. Orang merokok merasakan satu 'feeling' bila dia isap rokok. Sbb tu bila dia berhenti isap rokok, otak dia rasa lain macam & memanggil2 utk dia hisap rokok balik bg mendapatkan semula 'feeling' tu. Vivix boleh memberikan 'feeling' tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.

3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk2 juga. sebab tu ramai orang yg berhenti merokok tiba2, dia kena macam2 penyakit. senang cakap, badan 'terkejut' dgn keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin).

Insya-Allah dgn Vivix boleh redakan kejutan tu..

Dah lebih 2 JUTA BOTOL TERJUAL sejak diperkenalkan pada tahun 2008.

Jangan risau ianya,

✔ 100% HALAL
✔ LULUS KKM
✔ SELAMAT DAN SEMULAJADI






Mari kami bantu anda benhenti merokok dengan vivix. bukan sahaja membantu hilangkan ketagihan tetapi membantu sihatkan semula jantung, paru paru dan sistem badan anda yang rosak akibat rokok


Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?


Cara 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya

AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, kelana Jaya

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara