Botol Shaklee Selamat Ke ?

Botol shaklee ni bukan sebarang botol, kalau dari segi vitaminnya memang banyak research yang dibuat. Tapi sebab shaklee ni berfalsafah go green, natural, zero carbon emmision, sampai botol dan dakwat pun diorang research, jadi memang selamat untuk nature. Itulah hebatnya botol botol shaklee, terima kasih Roslan Ghazali atas penerangan nih.


selamat alam sekitar

Jadi nak bestnya boleh jadi mainan anak-anak, selain dari main lego atau anak patung dora. Bolehlah diorang main, lepas tuh main jual-jual, bolehlah fahamkan dan feel belajar berniaga. Tapi paling best tentu sekali kita buat tabung esp, tabung cinch, simpan duit dalam tuh, hooo feel tuh, 

kalau dah rasa rumah bersepah gila, jawabnya pergilah jual kat pusat kitar semula. Sekarang ni pulak dah kena asingkan sisa pepejal. hahahaha. Iklan kat KL ni kata, denda mahal kalau tak asingkan sisa pepejal. Jadi marilah kita belajar recycle, kebersihan itu kan sebahagian dari iman ?

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara