Makan Vitamin Cantik Tapi Masih Tak Cantik ?

CANTIK RESULT PALING LAST

Bila ku dengar ramai makan vitamin itu dan ini, ada yang kata terus cantik, dua hari dah cantik, 3 hari, memang sekarang ni semua nak putih gebu menawan, cepat gila, dan paling gila mengaku sebagai pakar kulit, bukan pakar cantik. Memang power sangat tuh sampai dah jadi pakar kulit, maknanya semua jenis kulit dia tahu. Hebat nih.


kulit tak cantik

KEPENTINGAN VITAMIN C

Memang tak dinafikan, bila makan vitamin, bukan sekadar cantik. Ye, bukan, dan paling penting, CANTIK datang last sekali. Kenapa jadi macam tuh ? Sebab apapun vitamin yang kita ambil, kena ingat, ada beberapa sel yang sangat perlukan vitamin tuh dulu. Oh bajet, nak muka cantik, ambil vitamin C banyak-banyak sebab katanya vitamin C ni membantu pembentukan kolagen. Ok betul, tapi bayangkan, badan kau tengah lemah, antibodi tengah sakit, masih ada luka itu ini. Memang amazing, badan kau akan guna vitamin C tuh untuk rawat benda-benda nih dulu. Hhahaa, lepas tuh kau akan rasa lebih sihat dari yang biasa. Ingat point nih, #cantikbermuladaridalam .


FUNGSI PROTEIN

Sama jugalah dengan protein. Nak cantik tuh, bukan terus cantik. Sel-sel kita tuh dia akan rawat dulu mana yang rosak. Lagi-lagi kulit berparut semua. Ada juga badan kita jadi lemah, dia bagi badan kita kuat dulu. Biasalah, ini semua kerja protein, dia rawat yang rosak dulu. Nanti dari dalam, badan kau akan mula rasa cergas, lepas makin cergas, badan kau makin lama makin cantik, lepas tuh tetiba kalau jaga makan sikit, dah mula berotot, dan perlahan-lahan berat badan makin turun. Nak dapatkan kesan nya, kenalah pilih #proteinterbaik , tak boleh bedal sumber protein , yang mungkin dah hilang zat protein.

SET KULIT CANTIK SHAKLEE

Nak yang terbaik, semuanya kena pilh vitamin dari #landmarkstudyterbaik , checklah dulu ye pun ada KKM tak , selamat tak, apa ingredient dalam tuh, ada merkuri ke , tengoklah sumber mana vitamin tuh. Jangan sampai merana badan pulak bila salah beli vitamin. 

Post a Comment

0 Comments