Orang Sambut Merdeka, Kita Sibuk Datang KELAS !!!

TAk pernah dibuat orang, 31 ogos ni disambut dengan bercuti, bawak anak anak tengok perarakan kemerdekaan, ucapan perdana menteri, tengok orang kawat dan macam macam lagi.

Tah macam mana pulak aku terjebak dengan VIRUS SHAKLEE, habis time ni je join kelas, join aktiviti, memang terisi jugaklah kerja nak buat, bukannya meronggeng sampai 12 malam. Adui, takda life betul.



Tapi join kelas ini Alhamdulillah, ada pengisian banyak benda belajar, terutama teori X-MEN tahun lepas , memang padu teori tuh, dicedok dari kisah dalam surah Yaasin. Oh patutlah kena baca surah Yaasin setiap minggu, eh, baca Quran setiap hari.

Tapi hari ini pulak, ada lagi aktivitinya, dekat Supermom Club House, depa nak meraikan kejayaan new rank achievement, memang padu, lepas tuh ada kelas blogging lagi oleh uncle mutu dan isteri. Memang dasyat kesan VIRUS SHAKLEE. Tak pernah putus dengan ilmu , ilmu,ilmu, hahha, terbaik betul geng geng SHAKLEE.

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara