Suami Perokok Punca Payudara Isteri Bengkak Dan Bernanah

Payudara bengkak dan bernanah biasa terjadi akibat dari pada kanser payudara. Namun tahukah anda bahwa wanita yang memiliki suami perokok akan cenderung mengalami istilah payudara bengkak dan bernanah.


suami perokokMASTITIS : BENJOLAN PAYUDARA

Hal ini biasa di sebut sebagai mastitis,mastitis adalah penyakit yan memiliki bermacam macam gejala termasuk adanya benjolan dan pembengkakan pada payudara.ini di akibatkan oleh adanya kuman dari suami yang gemar menghisap rokok dan tidak peduli dengan kebersihannya hal ini juga bisa terjadi akibat disebabkan oleh adanya kuman yang masuk ke saluran susu melalui perantaraan mulut ataupun hidung bayi ketika menyusui.

Bila keadaan payudara sudah membengkak seterusnya ia akan mengeluarkan cairan menyerupai nanah kuning busuk dari puting.

Berlainan dari pada kanser payudara yang mengeluarkan cairan merah kecoklat coklatan seperti darah kotor.

KUMAN MENYERANG PAYUDARA

Menurut kajian penyakit mastitis bukanlah penyakit yang dipengaruhi faktor keturunan melainkan ia adalah terbentuk dari kuman pathogen yang berbahaya yang di bentuk dari beberapa rangkaian seperti kuman dari mulut suami perokok dan tangan suami ketika meransang isteri di ranjang.

Kajian itu juga menyebut ketika payudara dalam keadaan menegang pori pori kulit akan mengembang dan saat itulah kuman bisa masuk kedam kulit payudara.jadi pastikan tangan dan mulut anda bebas kuman sebelum meransang isteri.

Kuman yang masuk dalam kulit payudara ia akan berkembang menjadi sekumpulan nanah dalam rongga kelenjar payudara dan sel darah putih akan menahan serangan dari kuman sehingga muncul nanah busuk,bahayanya nanah ini akan merebak kebagian tubuh lainnya hingga menyebabkan daya tahan tubuh lemah.

LANGKAH PENCEGAHAN MASTITIS

Bila anda menemukan tanda tanda seperti benjolan di payudara dan berdenyut seperti bisul maka segeralah berjumpa doktor.

Perlu diketahui untuk menghilangkan jaringan payudara yang rosak akibat mastitsi hanya bisa dibuang dengan cara pembedahan,dan pembedahan ini memiliki waktu yang khusus,jika keadaan penderita lemah ia tidak boleh dilakukan.

Pembedahan mastitis hanya dilakukan apabila keadaan sipenderita kuat dan keadaan nanah yang harus matang.

Salah seorang doktor pakar bedah Amsterdam yang pernah menangani kes mastitis ini berkata,kuman yang mengorogoti payudara berasal dari pada sentuhan langsung antara mulut si suami perokok yang tidak menjaga kebersihan ketika mengadakan hubungan seks.

sumber: blogmazeerCARA MUDAH MENGHILANGKAN KETAGIHAN ROKOK SUAMI

Vivix mendetoxkan nikotin dari dalam darah, organ, otak, dan tempat lain. Bila nikotin berkurangan, rasa ketagih pada nikotin pun hilang.

Orang merokok merasakan satu perasaan bila dia menghisap rokok. Sebab itu bila dia berhenti merokok, otak dia rasa lain macam dan memanggil-manggil untuk dia merokok balik bagi mendapatkan semula perasaan itu. Vivix boleh memberikan perasaan tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.
Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal sememangnya teruk, sebab itu orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. Senang cakap, badan 'terkejut' dengan keadaan yang dia tidak biasa (tiada sumber nikotin dalam badan). Insya-Allah dgn Vivix boleh redakan kejutan tu.


berhenti merokok dengan vivix shaklee

ketagihan merokok hilang dengan vivix shaklee

vivix shaklee untuk perokok tegar


testimonial hebat berhenti merokok


berhenti merokok lepas minum vivix


JOM BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX SHAKLEE

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

Post a Comment

0 Comments