Berjaya Hamil Selepas 6 tahun Berkahwin. Cara Mudah yang Dia Laku Untuk Cepat hamil...

Saya tunggu hampir 2 tahun ini kan pula 6 tahun saya dapat rasa tu betapa happynya bakal ibu ni.



23/09/2016 ---> Terjawab persoalan bakal ibu ini selepas 6 tahun.

Saya kongsikan coretan beliau sendiri.

____________________________________________________

Hai Tataba Group.. ๐Ÿ‘‹๐Ÿป

Hari ni sy terpanggil utk berkongsi satu testimoni mengenai GLA Complex yg sy amalkan lebih kurang dlm setahun ni.

Sy mempunyai masalah hormon yg tidak stabil. Oleh itu tidak hairan jika usaha utk mendapatkan cahaya mata itu selalu gagal. Hampir 6 tahun perkahwinan, sy dan suami dipisahkan oleh jarak. Keinginan utk mendapatkan cahaya mata itu sangat tipis disebabkan oleh faktor jarak jauh dan tuntutan kerja masing2.

Sy sdh mula putus asa. Balik kampung pun jarang2 sdh sebab malas mendengar cemuhan org kampung. Malah ahli keluarga sendiri ada yg perli sy terang2an. Dlm hati Tuhan saja yg tahu betapa hancur kena cakap sy mandul.

Awal tahun tu sy mula ambil GLA Complex utk cuba kasi regular period sy. Niat asal bkn utk berusaha mendapatkan zuriat tapi oleh sebab membetulkan hormon sy tdk stabil. Kitaran haid sy tdk teratur dan susah mengira bila waktu subur. Mula2 ambil GLA memang 2 bulan sy tdk datang period. Selepas 2 bulan tu, period sdh mula teratur. Period datang tepat pd waktunya.. Kulit pun berseri-seri sampai kena tegur pakai produk apa..

Tapi peliknya sebulan yg lalu jerawat batu timbul bukan main lagi di dagu. Lepas tu sy terlepas period sebulan. Cuba check UPT, negatif. Perut pula cramp semacam, mood swing gila2!! Last week buat UPT lagi, macam tdk percaya sy positif pregnant. Sampai skrg sy masih tidak percaya. Masih ragu2 sampai lah sy buat Ultrasound..

Thanks God for this blessing!! ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐ŸปThanks GLA Complex Shaklee!! Memang terbaik dan recommended pd wanita di luar sana yg masih berusaha mendapatkan cahaya mata.



Produk ni terbaik! Terima kasih Shaklee!!

-----------------------------------------------------------------

Bagi sesiapa yang memang sedang try to conceived (ttt) anda boleh cuba GLA sebagai usaha untuk hamil.

Selain usaha berurut macam saya dulu makan suplemen pun salah satu usaha juga selain DOA.

Saya doakan anda yang sedang berusaha untuk pregnant agar anda dan suami di kurniakan berita baik dalam waktu terdekat ini Insya Allah aaminnn.....




Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar



AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara