Permakanan Untuk Pesakit Buasir

RAWATAN BUASIR TANPA UBAT DAN PEMBEDAHAN YANG MENYAKITKAN

VIVIX SHAKLEE - Vivix Shaklee berfungsi untuk memperbaiki sel DNA yang menyerang sel tubuh kita dan meningkatkan kesihatan menyeluruh - (sangat disyorkan pilihan terbaik pesakit buasir tetapi tidak sesuai untuk ibu mengandung)


sakit buasir makan vitamin shakleeALFALFA COMPLEX - Alfalfa Complex bertindak untuk menjaga kebersihan usus dan memperbaiki masalah saluran penghadaman dan membantu mengurangkan tekanan pada rektum.

B-COMPLEX - B-Complex dapat memperbaiki sistem pencernaan agar rektum tidak stress dan sebagai ubat tahan sakit yang berkesan.

OSTEMATRIX - Ostematrix sangat membantu untuk atasi sembelit iaitu dapat melembutkan najis supaya melancarkan pembuangan air besar dan memberi keselesaan apabila mengalami luka di bahagian dubur.

OMEGA GUARD - Omega Guard berfungsi untuk mengecutkan otot yang membengkak disebabkan kesakitan akibat daripada tekanan otot dubur.

VITAMIN C - Vita-C Shaklee bertindak untuk membantu dalam pemulihan dan pembekuan darah dan menghalang berlakunya pendarahan.

PEPPERMINT GINGER  PLUS - Peppermint Ginger Plus memberi kelegaan kepada anda mengurangkan kesakitan dan meningkatkan sistem pencernaan yang lebih baik boleh diminum sebagai teh herba hancur dan kacaukan dengan air.

Jika mempunyai bajet yang lebih anda boleh memilih kesemua vitamin yang disyorkan ini namun jika anda kekurangan bajet anda tidak perlu mengambil kesemuanya.

TESTIMONIAL BUASIR SELEPAS MAKAN SHAKLEE


makan shaklee rawat buasir

BAGAIMANA MEMBELI SET BUASIR ?

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke SET BUASIR ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

Post a Comment

0 Comments