Turunkan Bacaan Kencing Manis dengan Resepi ini. Jangan tunggu sampai kaki berlubang

Resepi Jus Peria Katak Untuk Pesakit Kencing Manis.




"Pahit sangat la mak, tak nak minum!"
.
Mak selalu paksa saya minum sebab kami sekeluarga ada kencing manis. Mak selalu cakap Peria Katak ni bagus untuk orang kencing manis. Nak tak nak terpaksa redha je telan jus ni setiap minggu.
.
Saya nak kongsikan resepi jus Peria Katak mak saya:

Bahan-bahan:
1/2 biji peria - bersihkan dan buang biji - potong kecil-kecil
2 biji epal hijau - buang biji dan potong kecil-kecil
300ml air masak

Cara:
1. Campurkan peria, epal hijau dan air masak ke dalam pengisar.
2. Kisar hingga halus.
3. Tapis bahan kisar.
4. Tuangkan jus ke dalam gelas.
5. Sedia untuk dihidangkan.
.
AMARAN:
Tarik nafas dalam-dalam sebelum minum, pahitnya boleh rasa sampai kat otak. hehe.
.
Tapi, kata orang tua, pahit itu elok, pahit itu ubat.

Benarkah ianya berkesan? Belum cuba belum tahu. Nak tahu resepi dari sumber tumbuhan, buahan yang DIYAKINI terbukti dapat membantu menurunkan bacaan kencing manis agar kaki tidak sampai berlubang .



 Rasanya yang sedap, masam manis dan tidak pahit. 


Benarkah ianya berkesan?






Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?


Cara 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2 Jika Mahu Harga Lebih Penjimatan & Dapat Cash Back


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Senggugut Teruk Rupanya Ada Ketumbuhan Rahim