5 Tanda Tanpa Sedar Anda Mungkin Ada Batu karang

5 Tanda Tanda Anda Mungkin Ada Batu karang
1.Sakit pada bahagian belakang badan dan sisi di bawah tulang rusuk. Biasanya terjadi apabila batu dah besar dan menyekat aliran air kencing. Sakitnya boleh sampai ke telur zakar bagi lelaki. Kadang-kadang boleh rasa sakit itu bergerak ke depan apabila batu ditolak oleh air kencing. Ramai orang yang menghidap batu karang mengatakan sakit yang teramat sakit. Dari 10 poin, dia cakap 10. Ada juga orang cakap, bagi wanita, sakit yang paling sakit ialah melahirkan anak. Bagi lelaki pula, batu karang lah. Sakit ini juga tidak berterusan. Apabila batu tidak bergerak atau ditolak ke dalam pundi kencing, sakitnya juga akan hilang.

2.Kencing berdarah

3.Kencing berpasir

4.Air kencing keruh dan busuk

5.Rasa pedih ketika kencing dan mungkin demam jika terdapat jangkitan pada salur kencing

Alhamdulillah..batu karang keluar lps minum vivix..apa yg diceritakan oleh customer..

Konsisten minum 1 sudu vivix & PD setiap hari (1 botol shaker biru shaklee + 3 sudu besar PD). Minum sikit-sikit sepanjang hari.

Seawal 3 hari ambil Vivix, baru karang keluar halus-halus. Alhamdulillah, sekarang dah ambil Vivix botol yg ke2 & Performance drink tong yg ke 2.

Yg terkini baru karang keluar seperti dalam gambar.

Lain-lain kesan dari ambil Vivix:

- badan bertambah sihat, bertenaga
- kepala yg rambut jarang dah naik rambut
- isteri tegur makin handsome


Ikhtiar tu perlu untuk elak keadaan lebih kronik seperti kegagalan buah pinggang. Dianggarkan kos pembedahan untuk buang batu karang sekitar RM4000 - RM10000. 

Lebih bijak jika penjagaan kesihatan dilakukan sebelum terpaksa menyerahkan diri ke hospital untuk rawatan. Hubungi saya untuk bekalan nutrisi khas bagi penyakit batu karang.Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?


Cara 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, SubangJaya, Bangsar

Post a Comment

2 Comments