Bleeding Teruk Rahim Tak Mengecut

" Saya baru je lepas operationBuang ovari cyst kiri dan kanan, pastu endometrosis dalam rahim.Tapi masih bleeding lagi sejak bulan 8"Antara perbualan saya dengan seorang wanita kuat berusia 46tahun


Antara Punca Berlaku Tumpah Darah


1. Rahim tidak mengecut


Rahim tidak berupaya untuk mengecut dengan baik, biarpun sudah disuntik dengan ubat khas bagi menyempurnakan prosedur pengecutan rahim (uterine atony)

2. Uri atau cebisan uri tertinggal

Uri atau cebisan uri masih tertinggal di dalam rahim. Ketahuilah, sekiranya uri tidak dikeluarkan dengan sebaik-baiknya, pendarahan akan terus berlaku dan boleh memudaratkan diri.

3. Luka pada pangkal rahim, faraj atau saluran peranakan

Pendarahan juga berlaku akibat daripada luka besar di bahagian pangkal rahim, faraj atau sepanjang saluran peranakan.

4. Darah sukar beku

Seterusnya penyakit darah sukar beku akibat tahap sel platelet yang turut boleh menjadi punca tumpah darah. (thrombocytopenia)

5. Jangkitan kuman di dalam rahim (endometritis)
Vivix ni bukan ubat ye. Kena jumpa doktor juga untuk check kalau ada jangkitan kuman atau penyakit lain

Vivix ni makanan special yang sihatkan sel dna kita. Bila sel yang lemah menjadi sihat, sel kita sendiri yang akan bantu tisu, organ, sistem badan kita kuat dan sihat.

orang tua selalu cakap makan itu bagi rahim cepat kecut, jangan makan ini nanti tumpah darah,, nanti rahim lambat kecut. Jadi vivix inilah makanannya. Gabungan tumbuhan istimewa yang terbukti membantu sel sel sihat dan aktif

Promosi vivix beli 2 discount 5 %

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .

Duit memang besar nilainya apabila kita sihat, tetapi tidak bernilai bila kita sakit!!


Saya memilih PRODUK SHAKLEE sebagai sumber makanan tambahan untuk melengkapkan pengambilan nutrisi seharian saya. Anda boleh mengambil suplemen asas untuk seisi keluarga anda. Jom hidup lebih sihat, kerana kesihatan adalah kekayaan sebenar.*********************************************************************************

Dengan setiap pembelian vitamin Shaklee dari saya, anda layak mendapat ;


❀ Jadual Pengambilan Vitamin


❀ Konsultasi percuma berterusan


❀ Peluang menjana income dengan Shaklee AinulMustafa

Email: ainulfadzilah@gmail.com

Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Post a Comment

0 Comments