Keajaiban Pengidap SLE Melahirkan Anak

Sistemik lupus eritematosus (SLE), atau lupus, adalah penyakit kronik “autoimmune” di mana antibodi seseorang bertindakbalas dengan tisu badan seseorang pesakit itu sendiri. Ini menjejaskan beberapa bahagian sistem tubuh seperti kulit, sendi, buah pinggang, paru-paru, sistem saraf, atau organ-organ lain di dalam badan. “Lupus” berasal dari perkataan Latin bererti “serigala”. (Ini adalah kerana seorang doktor Perancis yang mula-mula merawat pesakit lupus mengibaratkan tompok-tompok kemerahan di muka pesakit sebagai gigitan serigala.)


pesakit sle dapat lahirkan anak dengan amalkan vivix beberapa tahun

RESVERATROL MEMBANTU SLE ?

Resveratrol iaitu bahan semula jadi yang terdapat pada anggur merah yang dikenali mempunyai sifat-sifat anti radang dan kebaikan lain. Vivix Shaklee mengandungi resveratrol. Vivix ialah jus anti oksida yang mempunyai kesan anti inflamasi.

Kombinasi unik resveratrol dan bahan asas di dalam Vivix menjadikannya 10 kali ganda berkuasa daripada resveratrol semata-mata. Kombinasi unik Vivix ini tidak terdapat dalam produk kesihatan lain. Ianya kombinasi 4 bahan semulajadi iaitu anggur muscadine, purple carrot, elderberry dan knoteed Jepun.

Cukup dengan 4 bahan ini sahaja di bawah penyelidikan hampir 30 saintis, telah berjaya menunjukkan kesan baik sebagai anti inflamasi atau anti radang, anti kanser dan anti oksida. Penyelidikan yang sangat teliti untuk mencari bahan utama Vivix dan akhirnya kombinasi 4 bahan di atas menjadikannya 'breakthrough' invention.


KEAJAIBAN BAYI SLE

Tahniah Master Iffah Anuar dan Master Firdaus Firdhaus Zulkifli atas kelahiran ajaib baby Zufairah....Nape saya katakn ajaib? Ramai dah maklum yg Master Iffah adalah SLE survivor dan Fahim sudah pun besar...

Master Iffah dan Master Aisah Aysha Johari adalah dari sekolah menengah yg sama.Mereka adalah serikandi Sek Tun Fatimah..manakala Master Firdaus adalah dari kolej yg sama dgn ayahahanda iaitu RMC..Royal Military College...kami makan nasi kawah yg sama dan tido di bangunaan yg sama yg lebih penting kami di latih dgn latihan yg sama...di latih utk "SERVE TO LEAD" d RMC di latih utk kuat tekad dan semangat jati diri agar tidak mudah mgeluh atau give up...

Keajaiban yg tersirat.. master2 ni adalah pengguna shaklee yg setia...sila PM master Iffah tanya bape sudu vivix yg dia amalkn agar pengalaman beliau dpt mbantu ramai pesakit SLE di luar sana..
Teringat pd awal 2012 sewaktu umrah Istabul tajaan shaklee master firdaus mgizinkn beliau ke sana..dgn berkat doa yg bsungguh2 beliau sihat dan empayar S2u bkembang hebat dan kelahiran baby Zufairah merupakan anugerah istimewa dari Allah..(Dr mngesahkn yg beliau sembuh dari penyakitnye sblm berangkat ke umrah).

Saya amat teruja dan bangga kerna di kurniakn ramai anak2 cucu solehah yg bjaya lg hebat.
Sume ni kurniaan dari Tuhanku.
Haza minFadli Rabbi . Alhamdulillah.

DAPATKAN SUMBER RESVERATROL TERBAIK

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke RESVERATROL ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.


Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

Post a Comment

0 Comments