Pesakit Kanser Makin Sihat Cergas Selepas Minum Air Anggur ini Walaupun Buat Rawatan kemoterapi


kemoterapi direka untuk membunuh sel-sel yang mempunyai pertumbuhan yang pesat dengan menyerang DNA atau enzim yang menggalakkan pertumbuhan mereka. Harus diingat kemoterapi bukanlah rawatan yang seragam.Pesakit Kanser Makin Sihat Cergas Selepas Minum Air Anggur ini Walaupun Buat Rawatan kemoterapi ?


Apabila rawatan kimo dilakukan, sel sel kanser akan mati begitu juga sel sel sihat. Jadi bagaimana mahu cepat sihat ? Sebab itu selepas rawatan kimo pesakit perlu makanan makanan yang berkhasiat bagi membantu sel sel sihat kembali aktif dan antibodi badan makin kuat. 

Inilah fungsi vitamin terbaik iaitu VIVIX. VIVIX adalah minuman botanikal dari tumbuhan terpilih yang membantu sel sel sihat membahagi, bergerak aktif dan memnguatkan sistem antibodi badan pesakit. 
Baru faham kenapa customer sakit tak berkira beli Vivix sebab apalah sangat harga Vivix berbanding kos rawatan.

Bayangkan kos sekali kimo pd tahun 2011 RM5800, buat 10x rm58000. Agak2 kalau 2017 berapa la tu kan?

Salah satu daripada kandungan utama dalam Vivix adalah resveratrol yang telah terbukti dalam banyak kajian saintifik boleh membantu mencegah dan merawat kanser.

Antara kajian saintifik yang membuktikan keberkesanan resveratrol melawan kanser:Mari bantu keluarga kita kembali sihat, cergas dan kuat melawan kanser. InsyaALLAH vivix antara makanan tambahan terbaik yang ada klinikal test, research dari saintis . 


Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?


Cara 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, SubangJaya, Bangsar

Post a Comment

0 Comments