Sirap Anggur Bantu Tingkatkan Sistem Imun Dan tenaga

Sistem imunisasi umpama macam benteng pertahanan dalam sesuatu pertarungan. Kalaulah benteng nya roboh, senanglah untuk pihak lawan menawan kota kita.


.
Macam kesihatan kita juga lah. Benteng tu macam sistem imunisasi kita. Jadi kena lah pelihara sebaiknya supaya tak mudah semua virus atau apa apa je kerosakan sel berlaku dalam badan kita. Kalau lah ada kerosakan sel yang kritikal, maka lagi mudah pelbagai penyakit menyerang.
.
Kerana sel yang sihat hanya kenal makanan macam vitamin, mineral, asid amino dan protien, jadi kenalah bagi makan semua makanan tu pada sel.
.
Untuk hasilkan sistem imunisasi yang bagus kenalah rajin amalkan:

1. Vivix
2. Sustained Released Vitamin C
3. Nutriferon
4. Garlic
5. Caratomax

Dalam Vivix ada kandungan resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol adalah sejenis anti oksida yang umpamanya seperti perisai pada sistem imunisasi badan manusia. Resveratrol boleh memelihara sel-sel daripada jangkitan virus dan bakteria.

Resveratrol ini akan memelihara mitokondria.

Mitokondria ni ada dalam sel kita. Mitokondria ini yang jadi tunggak utama dalam menjana tenaga pada sel, memelihara metabolisme badan, dan mengawal proses tumbesaran dan kematian sel. Badan kita akan mula mengalami masalah, sekiranya ada ketidak stabilan pada mitokondria.Dengan adanya resveratrol ini juga, ia akan mematikan pertumbuhan sel sel yang tak sihat ( macam kanser), pertumbuhan virus dan pada masa yang sama ianya boleh aktifkan pertumbuhan sel baru yang lebih sihat dan aktif.

So, nak sihat moh kite bagi makan makanan yang sihat pada sel. Sambil sambil tu elakkan lah makanan yang sel tak suka macam gula
Hubungi :

Nama: Nurfarhanah Omar
No contact: 0125716112
Fb: Farhanah Omar
Pengedar Shaklee Port Dickson, Teluk Kemang, Lukut, Pasir Panjang

Post a Comment

0 Comments