Jerawat, Parut Hilang, Kulit Lembut , Tak Kusam

Sentuh kulit pun terasa berbiji.
Memang tak puas hati Rasa nak picit sokmo
Bila picit.tau la mesti akan tinggal parut kan

Tapi sejak guna OverNight Renewal Whitening Cream Nutriwhite,
jerawat nasi dah takde. 
Alhamdulillah...syukur sangat,

Muka rasa lernbut..
kat bawah kulit pun dah tak rasa ada biji, jerawat nasi tu.

Yang paling best, parut jerawat makin pudar. 
Kebanyakannya hampir tangsung tak nampak 
Macam tak pernah ada parut lak kawasan tu. 
Padahal sebelum ni nampak juga hitam

Muka pun dah tak kusam Makin putih. 
Boleh fight la putih muka tu dengan anak saya yang umur 5




CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.


Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara