Petua Cantik Di Hari Raya

Siapa nak cantik pagi pagi raya ? Ok kalau korang nak cantik di hari raya, sebenarnya, tak boleh lah harap result cepat. Kalau betul betul nak gojes time hari raya, korang kena start sekarang ok ? Faham tak, ini ada beberapa cadangan yang bagus untuk korang cantikk di hari raya. Hahha, bagus nih.



CANTIK DI HARI RAYA

Ada 3 produk shaklee bagus yang korang boleh cuba di hari raya yang mulia ini ku susun sepuluh jari. heheeh, macam lagu pulak. Ok ni boleh cuba produk nih.

  1. Vitamin C Shaklee - membantu menghasilkan kollagen semulajadi dari dalam badan. penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri, licin dan tona yang lebih sekata. Tahukah anda 1biji vitaC kami bersamaan 7.5 biji buah oren. haaa doktor pun ada bagitau kan, minum jus buah untuk kukti cantik. nak kopek 7.5 buji buah oren setiap hari..idak la kan..maka amalkan sustained release ini utk memenuhi keperluan vitamin c seharian kita. Bijak kan. Sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan. 
  2. Esp Shaklee - adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ianya mempunyai kandungan protein yang tinggi. Tahukah anda, protein membantu menghasilkan collagen dalam badan dan seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit sentiasa terjamin. 
  3. Nutriwhite Gentle Deep Foamin Cleansing - lebih sesuai utk kulit normal tanpa sensitiviti dan jerawat yang teruk sbb ianya berfungsi lebih kepada mencerah, dan kandungan vitamin C yg tinggi tak sesuai utk kulit yg sensitif dan berjerawat teruk.


sumber: cantiksinicantiksana



CARA ORDER SET CANTIK RAYA SHAKLEE

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke RAYA ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.


Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

Comments

  1. 11 Million Identities were stolen over the last year. Don't be next. Protect yourself with IdentityForce.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara