Vitamin Untuk Ibu Mengandung Hamil Ada Darah Tinggi

Setiap ibu yang mengandung mempunyai risiko untuk mendapat tekanan darah tinggi selepas trimester kedua akibat hormon yang dirembeskan oleh placenta walaupun tidak mempunyai faktor risiko yang penting.Apa yang IBU HAMIL perlu tahu tentang PRE-EKLAMPSIA?


Risiko preeeklampsia ni meningkat kalau ibu obes atau mempuyai berat badan berlebihan dan berat badan bertambah dengan banyak ketika hamil.


Bahaya preeklampsia ni juga adalah kerana ia boleh membahayakan bayi dalam kandungan kerana kurangnya aliran darah ke plasenta dan boleh menyekat tumbesaran bayi sebab oksigen atau nutrien yang sampai kepada bayi tidak mencukupi.


Vitamin Untuk Ibu Mengandung Hamil Ada Darah Tinggi 
B Complex


Membantu meredakan tekanan dan stress. Stress adalah antara punca terjadikan tekanan darah tinggi. Ia juga membantu menukarkan makanan kepada tenaga dengan segera.

OmegaGuard


Membantu menurunkan tekanan darah tinggi, melancarkan peredaran darah, menghindar pembekuan darah dalam salur darah, mengawal masalah obesiti, mencegah penyakit salur darah dan stroke dan membantu mengawal tekanan darah normal.


Ostematrix


Membantu meringankan tekanan dan stress, mengimbangi tekanan darah dan denyutan jantung, sebagai penenang kepada saraf

Garlic Complex


Membantu menurunkan tekanan darah tinggi, menurunkan kolesterol dan memelihara kesihatan selular. Menurunkan kelikatan darah, mengurangkan pembekuan darah.


Betul ke berkesan?Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Post a Comment

0 Comments