Vitamin Yang Ibu Hamil Perlu Ambil Kalau Nak Anak Bijak

Anak bijak, pintar idaman semua ibu bapa. Mahu anak cepat belajar, pandai belajar dan aktif tak kira dalam apa jua 

Mahukan anak bijak sebenarnya bermula dari dalam kandungan ibu lagi. Pemakanan ibu sangat penting dalam pembentukan otak bayi. 
Di antara makanan yang sangat membantu perkembangan dan daya tumpuan minda anak adalah minyak ikan omega-3 yang kaya dengan DHA dan EPA.

Di antara makanan yang kaya omega-3 adalah ikan tuna, ikan sardin, ikan salmon, kekacang, minyak zaitun, telur, brokoli dan pelbagai lagi

Kenapa ibu hamil perlu makan minyak ikan semasa hamil?


DHA berkumpul dalan otak bayi, mata dan tisu sistem saraf. Baby dia tak boleh nak.hasilkan DHA mereka sendiri jadi penting ibu yang ambil sumber omega 3 ni.

Bayi akan dapat sumber omega 3 ni melalui uri semasa kehamilan.


Omega 3 yang cukup penting untuk penghasilan hormon prostaglin yang bantu kawal banyak fisiologi penting termasuk tekanan darah, pembekuan darah dan banyak lagi.


Omega 3 paling terbaik untuk ibu hamil dan bayi dalam kandungan

CARA ORDER OMEGA GUARD


Cara 1 – Beli terus tanpa melalui pengedar. Direct terus melalui Shaklee.

klik sini >>>  OMEGA GUARD ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2
 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Post a Comment

0 Comments