Monday, December 17, 2012

Pastikan Anda di Group Yang Betul

Saya bersyukur kerana berada dalam group Jutawan, Lady Boss, Supermom & my group RMC. Apa yang best pasal group ni?? sebab mereka didik kita bukan sekadar ilmu business tetapi ilmu rohani. didik kita supaya banyakkan amalan rohani.Itu kunci utama untuk berjaya.

Yang best group kami bukan jenis head hunting, kelas malam-malam. serius sempoi je.


business santai duit banyak



tak perlu formal pun.. yang best kami tak pernah tinggalkan anak suami. kelas pun kadang-kadang kat taman, sambil main bowling. yang penting input tips tu secara tak langsung terserap tau..

Jom join kami :)

Ainul :0133612717

2 comments: