ESP Shaklee Ketika Berpantang

Proses berpantang yang agak lama menyebabkan ramai ibu-ibu kurang bertenaga,stress dan sering kepenatan. Di dalam pantang bukan sahaja badan lemah dan masih dalam kesakitan selepas proses melahirkan malah emosi menjadi tidak stabil apabila bayi meragam dan sering bangun malam. Oleh demikian, persediaan fizikal dan mental adalah amat penting.Salah satu caranya adalah dengan cara pengambilan vitamin.


set pantang shakleeKepentingan Berpantang

Kebanyakan wanita di seluruh dunia amalkan berpantang, kerana ianya penting untuk kesihatan, dan membolehkan seseorang itu mendapatkan bentuk badan yang menawan, merapatkan kembali vagina, dan macam-macam lagi. Antara yang popular untuk diamalkan ialah bertungku dan mengurut. Ianya lebih bagus dengan tambahan jamu dan vitamin supaya ibu lebih sihat dan bertenaga.

Pengambilan ESP ketika berpantang

ESP atau soy protein isolate powder merupakan minuman protein yang kaya dengan asid amino yang tubuh badan kita perlukan. Kebaikan ESP ketika pantang adalah:

  1. Mempercepatkan proses penyembuhan luka. Ini kerana protein berfungsi untuk membina sel-sel baru dan membaiki sel-sel rosak.

  2. Memberi tenaga. ESP juga berfungsi untuk memberi tenaga terutama buat ibu-ibu. Ianya terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya. Tumbuhan berprotein tinggi yang mengandungi 14 gram protein soya sihat dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan

  3. Menganjalkan payudara - Payudara hanya terdiri dari otot sahaja. Jadi makanan dalam membina otot adalah protein.Oleh yang demikian ESP sangat penting dalam menganjalkan semula payudara. 

  4. Menghilang stretch mark - Seperti mana yang kita tahu, protein mampu mengatasi masalah yang paling ditakuti wanita selepas bersalin iaitu stretch mark. Fungsi protein dalam membina sel baru amat penting bagi mengatasi masalah ini

  5. Menambahkan susu badan - ESP mampu membantu menambah dan memekatkan susu ibu dalam pantang. tetapi pastikan si ibu kerap menyusukan anak atau pump susu.

Harga ESP yang murah dan tahan lama ( tahan 1-2 bulan bergantung pada cara pengambilan) menjadikan product ini HOT SELLING.Rasanya juga sungguh sedap.

Testimonial ESP ketika berpantang


testimonial esp shaklee berpantang


JOM Order ESP Shaklee

Jom order esp shaklee, memang terbaik dan sangat bagus, vitamin terawal dr shaklee ini boleh didapati dengan order online , klik je gambar di bawah, atau nak lagi best, hubungi kami sekarang nak tips terbaik yang takda kat mana mana dalam dunia 


pantang cara moden


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Post a Comment

0 Comments