Tuesday, February 19, 2013

Cara Alternatif Legakan Demam

Alhamdulillah, hari ini saya nak share sikit cerita menarik pasal demam nih. Biasa bila demam selalu kena makan ubat doktor, ubat selsema, dan macam-macam lagi. Tapi baca kat bawah ini, korang pasti teruja nak cuba shaklee, memang terbaik untuk pertahanan badan korang, yang mungkin selalu demam dan letih


rawat demam

Testimonial Makan Shaklee


  1. " Alhamdulillah sejak mengamalkan produk shaklee kalau saya demam selsema, telan omega guard+ vitamin C...sehari dah baik...saya x perlu ke klinik atau beli ubat kat luar lagi, lagipun x tentu boleh baik sehari...mesti lama sampai melecet hidung lepas tu rasa mengantuk...hu3

    Anak perempuan saya pagi2 mmg selalu bersin dan hingus setiap hari...sejak amalkan mkn omega guard + vitalea children...alhamdulillah dah xde selsema,bersin,atau hingus lagi...syukur alhamdulillah :) " - Zila Yunus
  2. "testimonial nutriferon - anak saya demam malam dari sabtu lagi. Panas sampai 40 suhunya. dah p klinik tp still tak sembuh.hari ni igt nak bagi p jumpa paed kalau still tak ok. Semalam bagi nutriferon kat dia.masa nak bg memang la mengamuk sakan.lepas makan nutriferon tu dia tido.lama dia dia dari asar sampai maghrib. selalu time tu dia tak tido. bangun je tido,alhamdulillah ceria terus.cakap macam2. Malam tadi pun dia tido lena badan pun dah tak panas dah.huhu lega sangat.lepas ni kena pastikan stok nutriferon sentiasa ada " - Ainul Fadzilah Mustafa
  3. " Since vit c dh restock,sy sarankan setiap rumah ade vit c...berguna terutamanya demam yg susah nk baik...pengalaman mak sy,4hr demam badan xlarat..wiken sy blk kg,trus sy bg dia tln 2bji vit c..ptgnya mak claimed die dh xdemam,bdn rase segar.. " - Nurul Aziyana
  4. "nk share testi vit c..suami dlu slalu sgt bersin setiap pagi..dan slalu kene selseme...sejak sy slalu bg dia mkn vit c 2 biji stiap kali selseme, seseme cpt hilang...skrg sy tgk suami da x selsemelg...kab x dlu mmg ari2 selseme...suami pun suke dgn produk shaklee ni..xpyh la dia amik ubat selseme stiap hari.da la ubat selseme ngntok..best dpt kongsi vita min dgn suami..jimat. " - Azah Ezat

Jom Order Set Demam Shaklee

Alhamdulillah, jom kalau nak cuba legakan demam dengan cara yang lebih sihat, jom klik gambar di bawah untuk membeli terus online dari shaklee. Memang sangat best, rugi kalau tak tekan gambar dibawah ini.


demam tak makan ubat


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

2 comments: