Masalah Kekurangan Kolagen ?

Masalah hoo, masalah, tahu tak kita manusia biasa, akan ada masalah kekurangan kolagen. Hmm, bayangkan, tahu tak kenapa kita makin tua, kulit makin tak cantik, berkedut, kajian sains mengatakan kita akan kehilangan kolagen sedikit demi sedikit.


atasi masalah tuaApa Itu Kolagen ?

Hoo, orang selalu sebut pasal ini, kolagen dengan bahasa mudahnya ialah penyokong , macam simen dalam badan kita. Hoo, bayangkan kolagen ini fungsi dia macam tiang besi dalam bangunan, kalau takda, badan kita tak kuat. Kalau nak lebih tahu, boleh baca sini.

Tanda-tanda Kekurangan Kolagen ?

Hooo, memang ada tanda-tandanya. Biasanya muka dah berkedut, sendi makin hilang pelincir, dan banyak lagilah, kalau anda tengok gambar kat atas tuh, itulah tanda orang dah mula hilang kolagen dalam badan.

Bila Kolagen Mula Merosot ?

Soalan senangkan ? apabila usia kita mula meningkat, sebenarny kolagen dan mula menyusut, tapi masa muda ini tak nampaklah lagi. Tapi makin lama, kolagen dah mula menurun. gaya hidup yang tak sihat adalah penyumbang utama penyusutan kolagen dalam badan.

Testimoni Ainul  Mustafa

Alhamdulillah, cuba tengok semasa berada di Semanis Kurma TV9, heheh, gambar yang di ambil semasa live di tv, hehehe, hasil pengambilan kolagen shaklee, memang best 


kulit cantik masuk tv

Mahal Tak ?

15 sachet collagen powder shaklee dengan harga RM 298 . Mahal ? sila fikir semula kenapa mahal. Cuba bandingkan antara kereta kancil dengan BMW.. sama sahaja tetapi kenapa berbeza harga? begitu juga dengan collagen Shaklee dengan collagen lain. Terbukti dengan ujian klinikal..
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Post a Comment

0 Comments