Rahsia Awet Muda dan Kekal Cantik

Kelihatan cantik, tampak muda sememangkan impian semua terutama wanita dan mereka yang sudah melangkau usia 40-50tahun. Semestinya mahu nampak baru berusia 40tahun walaupun sudah berusia 50tahun. Asid Amino penting untuk membina otot, kuku,rambut ,darah,organ, kulit dan lain-lain. 


awek cun cantik

Apa itu Asid Amino ?

Protein terdiri lebih daripada 20 jenis asid amino yang setiap satunya akan menghasilkan jenis protein yang berbeza mengikut kepada keperluan protein protein dan enziem yang diperlukan oleh tubuh badan manusia.

Soy protein Isolated powder

Dahulu dikenali sebagai Energizing Soy Protein (ESP) merupakan satu-satunya produk di pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak tadak dihasilkan oleh tubuh badan manusia.

Ia turut diperkayakan dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.Sangat sesuai untuk semua peringkat umur. 

Kandungan Indeks Glisemik (GI) yang rendah iaitu 39 , menjadikan ESP ini sesuai untuk mereka yang mengidap kencing manis

Jom Order ESP Shaklee

Saya adalah pengedar sah Shaklee [ ID 866453]. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia. Konsultasi percuma akan diberikan untuk semua pelanggan saya. Klik gambar di bawah untuk membuat pesanan secara online
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Post a Comment

0 Comments