Tuesday, May 28, 2013

Testimonial Kurus Dengan Shaklee :Dulu Saiz XL Sekarang Saiz S

Alhamdulillah, hari ini nak cerita sikit tentang seorang insan yang berjaya kurangkan berat badan, dan paling penting berjaya dapat bentuk badan yang menawan, memang hebat, transformasi dari saiz XL ke saiz S, memang best kan ? Oklah, jom kita baca sikit kisah dia dan sedikit tips.


baju makin muat


Kisah Za Kurus Dengan Shaklee

Pagi ni za baru kemas baju za.. kali ke3 maw bungkus bagi org. Sbb baju sgt2 besar.. saiz XL. bkn bju mengandung tapi mmg baju masa za gemuk 70kg (baju kelabu). Beza kan baju oren n kelabu tu. Yang oren tu baju za lah ni.. saiz S.. 49kg je za skrg..Siap adek za tny..mna pegi lemak2 ko ek?? Jwpnnya.. ilang bersama ketika detox (berpeluh, buang air kecil & besar).


cara kurus dengan sihat


Tips Kurus Dari Za

Za ni kan jenis xmo strict sgt tntang mkn.. jadi..za memilih:

  1. Makan apa sahaja yang ada depan mata n apa y za nak tapi kuantiti za jaga. Y pasti za xpenah berlapar masa nk slim. Pe pon za mmg ade tmpal menu mknn sihat kt dinding bilik sbg reference. So ptut pilih mknn sihat lebih...
  2. Jaga pengambilan kalori instead of bersenam bagai nk gila.
  3. Pastikan badan men"detox" setiap hari.. y ni herblax mmg perlu mmbntu.
  4. Makan on time n xmiss utk elakkan craving y bukan2. Diet bkn x mkn taw! Y pasti za xpernah berlapar. N ketahuilah mknn soy base n hi fiber mmg mngenyangkan.
  5. Bergerak fizikal.. sbb za xrajin senam. Pe pon za lebih minat wat sit up 30x tnpa henti 3x seminggu pas bgn tdo. 
  6. Mnum air 3liter sehari. G kje bwk air n even g soping or tgok wyg mmg za bwk bekal air dr umah. Botol air za tu 1liter. Jd za mnum abes n topup. Pastikan sehari topup 2x. So total 3liter...
  7. Makan lecitin soya utk pecahkan lemak. Ini pn sbb za baca mmg soya lecitin adlh y terbaik n sgt mmbntu utk otak, n utk pecahkan lemak. 

Sedikit tips dr za. Jgn putus asa.. bermotivasi selalu. Sbb za pnah je 1bulan langsung xda penurunan berat badan n xda inchloss. Ni dugaan je.. tapi once lepas stage ni hasilnya sgt maness..Pinggang za pon da lain. Dlu 34inci. Skrg 27inci.


kurus dengan sihat


Set Slimming Shaklee

Set slimming shaklee terbaik mengandungi 4 jenis produk yang membantu memberikan badan yang sihat serta dapat mengurangkan berat badan.

  1. Cinch Shake Mix - Membina protein dengan formula khas leucine yang mampu mengekalkan jisim otot supaya dapat meningkatkan metabolisme dan seterusnya membakar lemak
  2. Lecithin - membakar lemak dalam badan
  3. Herb-Lax - detoks usus serta membersihkan kotoran dari badan
  4. Alfalfa Complex - detoks darah, serta mengawal selera makan anda

COD Area Shah Alam

Hubungi kami untuk mendapatkan set slimming shaklee anda, atau klik gambar di bawah untuk membuat pesanan secara online, terus dari Shaklee Malaysia.
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

No comments:

Post a Comment