Thursday, May 2, 2013

Testimonial Vivix : Luka Cepat Sembuh Selepas Pembedahan. Doktor Pun Terkejut !!!

Salam sejahtera semua. Jom kita baca sikit tentang kehebatan VIVIX . Semua tahu, vivix memang produk shaklee yang boleh masuk ke kawasan DNA. Senang minum, dan produk awet muda dan ramai juga yang makin sihat dengan mengambil vivix. Jom kita tengok cerita seorang ibu yang mengambil vivix, sehingga Dokto pun terkejut !!!


anti penuaan


Kehebatan Vivix Shaklee

Vivix® Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol. Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.




Testimonial Luka Sembuh Cepat

Salam sejahtera kepada semua member2 shaklee yang pintar.
Saya nak share tentang kehebatan VIVIX dan ZINC tablet. Suami saya ada buat surgery to remove his carbuncle pada 3 April ( very big boils or bahasa Malaysia bisul yang besar yang memang perlu surgery sebab mata bisul tu tak keluar so kena di belah) . 4 inci panjang dan 1 1/2 inci dalam. gambar saya tak dapat attach sebab dia tak izin kan. Suami saya ambik VVIX dah 4 bulan lebih, Shaklee Vits dah bertahun2, so cerita nya macam ne... lepas segury, 2 hari darah dah kering, 5 hari dah nampak healing sign...so medical officer yang cucikan dia tu macam terkejut yang dia cepat healing sedangkan surgery to cut nya besar dan dalam. lepas 24 jam dia keluar dari sugery tu saya kasi dia 2 zinc satu hari, pagi sebelum breakfast dan satu tab malam sebelum tidur. dia tak ambik langsung pain killer...tough dia ne...lepas 10 hari ambik zinc 2 tablet 2 tab per day, saya suruh dia ambik satu je macam biasa. kalau ada member2 shaklee yang pintar punya customer lepas surgery yang kena belah2 macam suami saya boleh lah amalkan macam mana saya buat utk suami saya. ramai customer kata VIVIX mahal tapi kehebatannya boleh bayar balik apa yang kita belanja beli VIVIX tu - Haslina Hussin

Jom ORDER Vivix

Jika anda berminat hendak mendapatkan vivix shaklee, jom hubungi kami, atau klik sahaja gambar di bawah untuk order secara online dari Shaklee. vivix terbaik.




013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

No comments:

Post a Comment