Sunday, January 26, 2014

Shaklee Motivation Rally

Hooo sebenarnya program ni kecil kecilan je. Tapi seronok, sebab satunya dulu memang boleh bawa anak beranak. Malam tuh, akan ada sharing dari master yang hebat hebat. Oklah, masa aku pergi dulu, memang tak terfikir pun yang aku masa tuh akan pergi dan bersemangat untuk bantu wife buat business ni. Memang sempoilah ketika itu.


arab saudi buat business



Tahun ni lagi BEST, Sebabnya anak kami Najihah Razali pun akan dijemput untuk ambil tag sebagai Sr Supervisor. So masa tuh akan dapat hadiah dan diberikan sijil terus kat situ. Hooo, kali ini akan di adakan di Penang, tempat jiha selalu borong produk Shaklee. Confirm akan gendong Auni Nadra naik sekali kat atas tuh.

Paling terkini tentu sekali, anak jiha di Arab Saudi, Ayu Othman, dan confirm akan naik Rank, menjadi leaders terbaru Rumah Mesra Ceria (RMC) yang akan gold bar bulan depan, so nampaknya, kenalah spend duit pos nak terbangkan emas ke sana. HOoo, apapun tahniah tahniah. So akan update lagi pencapaian anak anak cucu kerabat RMC. Sekian sahaja

Gambar di curi di facebook anak saya tuh !!!

No comments:

Post a Comment