Monday, January 20, 2014

SID vs DOKTOR

Salam sejahtera semua, apa khabar ? Kalau korang tengok sekarang ni, trend SID  sekarang ni bila komen mengalahkan doktor. Shaklee independent distributor atau SID , satu istilah yang popular, sampai nurae, docotr sekarang pun pakai Shaklee untuk mengubat orang. So kat sini kita kena fahamkan sikit beberapa point penting pasal tugas doktor dan SID . Banyak pendapat juga, oklah jom kita bincangkan.


falsafah dr shaklee


1. Shaklee Bukan Ubat

SHAKLEE bukan Ubat , itu kena fahamkan betul betul, lagi lagi istilah drugs tu penting. Tapi memang terbukti produk Shaklee banyak membantu merawat masalah penyakit yang ada. So sampai tahap, orang nampak Shaklee ni macam ubat, bila sakit baru ambil.

2. Sila refer doktor

Walaupun kita tahu suplemen itu bagus, SID bukan untuk ganti tugas doktor yang lebih pakar dalam perubatan. Doktor ada kelebihan dari segi mengubati dan merawat, kita sebagai SID boleh menjadi pakar menjaga kesihatan. Tapi belajar dari doktor pun bagus juga

3. Berfikiran Terbuka

Apapun, kita sebagai SID kena berfikiran positif, menerima pelbagai pendapat, dan jangan mudah melenting kalau orang nak kondem kita.Jadilah SID yang berwibawa dan dihormati masyarakat. Tak susah pun, caranya belajar belajar dan terus belajar.


NAK JADI SID SHAKLEE ? >> KLIK SINI

NAK JADI LEBIH SIHAT ? >> KLIK SINI

NAK BUAT DUIT DARI RUMAH ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

No comments:

Post a Comment