Dos Omega Guard Untuk Ibu Mengandung

Hoo salam sejahtera semua. Asyik cerita pasal buah dada , punggung wanita, saya nak cerita sikit pasal satu lagi isu tentang dos minyak ikan yang perlu di ambil oleh ibu mengandung . Tentu sekali nak pastikan anak jadi sihat dan pandai apabila mengambil omega guard. Oklah jom baca sikit.


ibu mengandung


1. Manfaat Omega Guard

Ramai yang sukakan Omega Guard sebab nak kurus. Keupayaan nya boleh menandingi lecithin yang berasaskan soya. Dalam masa yang sama, Omega Guard penting untuk membentuk antibodi yang kuat untuk badan kita. Manfaat Omega Guard dapat membuatan badan kita sukar nak demam. 

2. Kenapa Ibu Hamil Kena Ambil ?

Dalam omega guard yang ada DHA, ianya bagus untuk perkembangan otak dan mata bayi. Selain itu, dalam masa yang sama, minyak ikan membantu mengelakkan bayi pramatang, serta menambahkan berat badan bayi, dan menghindari keguguran.

3. Berapa Dos nak Ambil ?

Yang ni bergantung pada kondusi ibu hamil tu, biasanya boleh ambil dalm 3 biji, tapi perlu juga refer pada SID masing masing jika ada masalah lain. 

4. Macam Mana Nak ORDER ?

Senang je, hubungi je kami, atau klik je gambar di bawah kalau malu atau segan, boleh dapatkannya secara online atau COD je senang area shah alam.
Ainul Mustafa
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com
https://www.facebook.com/DietDietSihat
http://jalanabadi172784.blogspot.com

Post a Comment

0 Comments