Monday, February 10, 2014

Kurus Dengan Shaklee

Alhamdulillah, semua orang sekarang ni nak kurus murus, so apapun nak kena faham, beberapa konsep set Shaklee ni. Ada yang komplen berat badan tak turun, berat naik dan sebagainya. Oklah , saya pun nak cerita sikit lah beberapa perkara tentang kurus dengan Shaklee.


rahsia kurus macam anak dara

Shaklee is about Weight Management

Hahahha , bila nak cerita pasal Shaklee ni, kita kena faham yang Shaklee offer inch loss, dan bukan totally weight loss. Sebab weight loss ni pun ada yang tak sihat, so sebab itu takda set nak gemukkan badan, naikkan berat badan ada. So berat badan cantik, lemak takda, body cun, yang tu Shaklee offer.

Cinch Shake Shaklee

Paling best untuk diet dan dapatkan berat badan best. Oklah masa paling best ialah masa bulan puasa, lagi senang nak bakar lemak, dan masa itu juga leucine dalam cinch mampu untuk memelihara otot supaya jisim otot tidak menurun.

Matlamat Yang Jelas

Satu tips dari cucu saya di Saudi sana, matlamat dia jelas, dia nak kurus, so dia memang konsisten amalakn diet Shaklee dan rajin minum air, jom baca kisahnya entry di entry lepas.

Kekal Aktif

Kena rajin dan wajib buat, tak kisahlah, janji bergerak buat kerja rumah pun banyak bakar kalori. Itu paling penting, dan jangan lupa jaga makan , minum air masak, jangan rajin minum teh tarik pulak. Hahaha oklah, sekian sahaja tips kurus dengan Shaklee.

Jom Order Set Kurus Shaklee


JOm order dibawah, dengan klik gambar di bawah, anda dah mulakan proses untuk cantik dengan shaklee, bukan sahaja cantik kurus, malah sihat .


tips mudah nak kurus


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

No comments:

Post a Comment