Tuesday, March 18, 2014

ESP Bukan Sumber Terbaik PROTEIN ?

Banyak saya tengok dalam banyak iklan iklan ESP Shaklee, ada juga yang terlepas pandang , mengatakan ESP ialah sumber PROTEIN terbaik, hooo, semestinya salah tanggapan ini perlu di betulkan sedikit, supaya kita faham mengapa kita perlukan. So boleh baca sebab di bawah, kredit kepada pn Shareena Hashim, point dia jelas mengapa kita perlu ambil ESP, walaupun dah hari hari makan ambil protein.


esp shaklee

Apakah SUMBER PROTEIN terbaik ?

Paling mudah nak tahu sumber protein terbaik ialah dari ciptaan Allah swt sendiri, Allah ciptakan sayuran, binatang ternakan, dan juga ikan dilautan. Ciptan Allah, yang lebih asli, itu adalah sumber Protein yang terbaik. Paling logik akal juga, benda yang natural, itulah lebih bagus, jadi makan ikan, daging, sayuran memberikan sumber protein terbaik berbanding protein yang di dalam botol atau tin.

Jadi Membazirlah Duit Beli ESP Shaklee ?

Zaman sekarang, kalau anda kata anda tidak terdedah kepada pencemaran dan agen oksidan yang tinggi, saya rasa anda mungkin online di hutan. Sumber protein kita sekarang banyak terdedah kepada hormon, merkuri, dan macam macam lagi. Itu belum lagi cara masak kita yang kadang kadang over, sampai habis zat protein yang diperlukan hilang begitu sahaja. Jadi kekurangan berlaku di situ, jadi sebab itu kita perlukan makanan tambahan.

Apa Special Sangat ESP Shaklee ?

Hahhaha, jadi penyelidik Shaklee pun mencari jalan supaya kita semua boleh menambah sumber protein kita, dengan cara pembuatan yang selamat dari GMO, dan di tambah juga zat zat lain supaya badan kita lebih sihat dan cergas. ESP Shaklee bukanlah soya biasa macam air kotak soya di beli di kedai-kedai harian. Kalau rajin baca lagi, baru tahu, proses pembuatan produk shaklee mengikut spesifikasi yang ketat dan Shaklee sangat mementingkan kualiti. 

Betulke Ramai Kata BEST ?

Hahaha, ada je yang tak puas hati, katanya kita ni nak cari duit lebih, hooo, takpa, nanti bacalah macam macam cerita pasal nak kurus, nak bertenaga, susu banyak, paling power, hooo pasal buah dada anjal. Sebab bulan ni orang jadi gila sebab promosi ESP Shaklee, jadi gila dong !!!!


NAK DAPATKAN PROTEIN TERBAIK ? >> KLIK SINI

NAK DAPATKAN TENAGA TAMBAHAN ? >> KLIK SINI

NAK DAPATKAN HARGA BEST ? >> KLIK SINI

NAK DAPAT DUIT DARI RUMAH ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

No comments:

Post a Comment