Tuesday, April 1, 2014

Nak MUNTAH Minum ESP SHAKLEE ? Telan OSTEMATRIX !!!

Semalam dah habis promo ESP BELI 6 PERCUMA 1, rami nak dapatkan tenaga extra, lepas tu nak body cun ala ala che ta, dan macam macam lagi, lepas tu ada pulak bancuhkan untuk suami bila malam jumaat dan macam macam lagi. Niat suci nak susukan anak, bertenaga nak jadi WAHM, sebab tu minum ESP SHAKLEE, janji boleh layan,  feel good punya.


kebaikan kalsium


Kebaikan ESP

Tapi saya tahu bukan semua boleh bantai ESP macam minum air teh ais, adik aku sendiri tak boleh bantai ESP, SOYA memang muak katanya, lagi satu kan ada beberapa jenis manusia yang alergik SOYA. hooo gua rasa kesian pulak kat diorang, malam malam lembik takda kalsium, lagilah kalau yang pregnant, nak bagi khasiat kat anak anak, lepas tu pulak kaki krem dan macam macam lagi. Semuanya zat anak dalam perut sudah ambil, mak pulak sengsara malam malam keletihan, suami dan anak lain buat perangai tak tentu pasal.

Telan Ostematrix

Sebab solusi terbaik ialah mengambil pil kalsium, OSTEMATRIX SHAKLEE sekarang ada PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1 , sempena bulan April, bulan kebesaran Icha anak si Mami Hadhatina. Alhamdulillah, kalau tanya adik daya si Mastura @ Amoi, dia ambil Ostematrix, sebab tak tahan nak minum ESP. Ainul pula memang kena telan oste, barulah kaki tak krem masa mengandung ni. Hoo, itu belum lagi baca newsfeed rakan rakan SID yang mesti update Oste sebelum tidur.  Hooo badan cergas dan sebagainya. Best !!!!

COD Area Shah Alam

Kalau rasa-rasa nak cuba, bolehlah boleh hubungi kami, untuk COD atau penghantaran area Shah Alam. Kami adalah pengedar Shaklee SHAH ALAM paling cool. Ataupun anda boleh juga klik gambar order dibawah untuk memesan secara online dari Shaklee Malaysia.


RASA MUNTAH MINUM ESP ? >> KLIK SINI

NAK TULANG SIHAT ? >> KLIK SINI

NAK HARGA BEST ? >>  KLIK SINI

NAK MELANCONG FREE ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

No comments:

Post a Comment