Wednesday, May 21, 2014

Berlumba di HIGHWAY Semata-mata Untuk Sebotol Ubat Sakit Sendi

Alhamdulillah, hari ini nampaknya berjaya juga memecut, dapatlah juga membeli satu botol AJHT, macam ubat sakit sendi yang paling best dan paling laris dalam Malaysia ini. Walaupun perkara berlumba ini tidak sihat, tapi akhirnya, bila dapat tahu barang ni dah ada di HQ Shaklee, saya teruskan juga memecut kereta dan berjaya mendapatkan satu botol keramat yang ramai orang Malaysia nak. Oklah, dalam artikel hari ini, saya nak share kepada anda 

  1. Pengalaman Mendapatkan AJHT
  2. Apa Yang Menarik Tentang AJHT
  3. Kisah AJK Surau Yang Jatuh Cinta dengan Set Sendi

lumba haram


1. Honda CIVIC 2.0S yang Sangat Berbakti

Hahhaha, macam pelik pulak tajuk nih, ye memang, nak dapatkan AJHT nih, nasib baik ada Honda Civic yang dibeli tahun lepas, semuanya hasi dari titik peluh usaha kami yang buat Shaklee ni betul-betul. Tak sangka, dulu walaupun dulu bermimpi, tapi impian menjadi nyata, kami dengan gaji rendah masa tuh, tapi bonus shaklee yang mampu menampung pembelian kereta jepun ni, dapatlah merasa naik, itupun nanti ada duit lebih nak bikin macam gambar kat atas nih. Cerita pasal buat shaklee best ni baca kat sini

Tayar Michelin Bengkak Selepas Setahun

Nak di jadikan cerita, masa hujung bulan lepas, produk Shaklee yang selalu habis, iaitu Chew C, Herbal Blend dan paling hot AJHT nih, mula ada di Shaklee HQ, sepatutnya saya nak racing terus ke HQ, nak dapatkan produk nih, tapi bagaimanapun, rezeki ditakdirkan , saya memberi rezeki kepada kedai tayar Continental Seksyen 7, tak dapatlah nak ke Shaklee pada waktu itu, melepas nak borong AJHT. Kecewa juga rasanya tak dapat AJHT tuh.

Racing Di Federal Highway

Bila dah tahu produk Shaklee nih ada kembali, selepas adanya Chew-C, saya terus memecut dari rumah, dengan menekan pedal minyak Honda Civic 2.0S saya tuh, hooo, nampaknya memang best, dari membawa kereta Getz Hyundai kami dulu,  bolehlah overtake banyak kereta tadi, memang gila, semata-mata nak dapatkan sebotol AJHT . Akhirnya, sampai juga di HQ Shaklee, Empire Subang, mesti cari tempat yang best, saya sanggup parking bayar double di atas, memang rasa ekslusifnya kalau dapat sebotol AJHT nih, dah lama dahagakan kenikmatannya.

Kena Cucuk DUIT Pulak Kat Bawah

Biasalah bukan semua hari cerah, masa aku sampai je kat HQ nak ambil nombor, tiba-tiba je letchumi kata tak boleh guna debit kad, nasib baik dia baik, tunggu aku datang cucuk duit kat CIMB, tapi duit dalam Maybank, dah rugi RM 1 di situ, tapi takpalah, saya redah jugak, senang sikit, dan akhirnya dengan duit yang bernilai harga AHLI sekian sekian, dapatlah saya membeli sebotol AJHT nih, yehaaaa!!! tersenyum gembira, macam budak yang beratur panjang nak beli Playstation 4 di Jepun sana.

2. Apa Benda AJHT nih ?

Hooo, oklah, nak lebih menarik lagi, kalau pembaca yang tak tahu, AJHT ni ialah singkatan kepada Advanced Joint Health Tablet, yang dikeluarkan oleh Shaklee. Sebagai suatu suplemen tambahan yang bagus untuk sendi , biasanya AJHT nih memang sesuai untuk orang muda dan orang tua, nak jaga sendi nih, senanglah sikit nak buat kerja.


joint health tablet


Special ke AJHT Shaklee nih ?

Jadual perbandingan di bawah nih, membuatkan AJHT memang sempoi, dan paling best ada vitamin C, nak bagi badan bertenaga. Selain itu juga, dia ni bebas dari estrak lautan. Aku ingat lagi, sebab apa, sebab supaya orang yang ada alahan udang, tiram, dan lain lain, boleh cepat lega bila ambil AJHT. Biasanya orang yang sakit sendi nih, kalau ada alahan dengan makanan laut, akan buatkan sendi mereka lebih teruk lagi. Selain itu juga ada khasiat lain seperti zink, tembaga dan mangan yang bagus untuk kesihatan.

Manfaat AJHT Shaklee

Banyak manfaatnya, selain nak bagi sendi kita bagus, paling senang korang baca kat bawah nih, saya letak sekali dengan gambar, hahaha, gambar dibawah nih ada tunjuk, dan sedikit point ringkat kat bawah nih

  • Menyokong keselesaan sendi
  • Membantu kekalkan tulang rawan
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat
  • Melancarkan pergerakan harian
  • Sangat berkesan, kesan positif selepas 5 hari pengambilan (ada ujian klinikal tau)
  • Menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
  • Anti radang semulajadi
  • Dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi
  • Memberi kekuatan kepada struktur sendi
  • Bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan, juga membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen

Testimonial 


ayat sihat boleh jalan


3. AJK Surau Pun Minat Buat Shaklee Selepas Try Set Sendi

Hahhaha, apapun, sebenarnya nak tahu best ke tak pasal AJHT nih, aku dengar sendiri dari anak buah Najamudin, Ahmad Kusyairi atau nama glamernya dikalangan geng ASB, AK47, hahaha, katanya AK seronok buat shaklee selepas pekerna dengan set sendi shaklee nih. Dia kata dulu memang lutut dia rasa sakit sangat, dan lepas tuh, Naja yang cadangkan untuk ambil Set Sendi. Akhirnya, dia pun terus rasa best, dan terus minat buat business Shaklee. Itulah, memang banyak dikalangan group Jutawan, hartawan dan dermawan nih, memang buat business sebab rasakan produk ni sungguh berkesan bagi diorang nih. Jadi aku terus rasa best dan inspired sungguh mendengar cerita AK. Itu belum lagi tambahan dari cerita anak buah aku tuh, yang mencari AJHT berbotol botol untuk mak dan makciknya di kampun sana.


atasi masalah sakit lutut

Beli Sekarang !!!

Nak kata apa lagi dah, aku pun sanggup berlumba atas jalan raya, korang pun patutlah jugak, ye, kalau betul betul terkesima dengan cerita saya nih, cuba korang SMS Ainul ke 013-3612717. Bawak balik sebotol untuk mak bapak korang, insyaallah best !!!


NAK LUTUT ANDA SIHAT ? >> KLIK SINI

NAK DAPAT DUIT LEBIH ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

No comments:

Post a Comment