Friday, July 11, 2014

ESP Shaklee Untuk Kurus

Alhamdulillah, makin ramai yang order ESP dengan kami, semuanya nak kurus belaka. Walaupun bagus ambil Cinch Shake, tapi tak salah pun ambil ESP untuk kurus. Jadi macam mana nak dapatkan bentuk badan yang menarik kalau anda minum ESP. hmm ramai tahu ESP ni produk hot, macam-macam boleh, tapi apa yang lagi best ni kalau nak kurus . Jom baca cerita di bawah.


esp untuk kurus


Meal Replacement

Oklah, kalau anda nak tahu, protein terbaik dari Shaklee ini, yang mempunyai macam macam gred kualiti, yang perlu anda tahu, bolehlah baca di sini. So, ramai gunakan ESP supaya rasa cepat kenyang, tetapi nak kenyang tu boleh kurangkan lauk dan nasi, dan sedikit itu minum ESP sebagai sumber protein. Jadi kat sini, kawalan kalori penting, dan tak rasa nak makan banyak bila rasa bertenaga dan kenyang.

Tips Mudah Kurus

Apapun saya berkongsi juga dengan anda beberapa tips penting, supaya anda tak silap bila minum ESP, sebab ada juga yang tak ambil kisah pasal minum ESP ni, sampai jadi sakit badan dan gemuk pun ada.

  1. Jaga Pengambilan Kalori - apapun yang ni amat penting, kalau silap kira memang tak kurus. Tapi kalau kalori kurang pun, nanti jadi badan lemah, tak bagus juga.

  2. Senaman - apapun kena senaman ok, jangan malas, takpun buatlah aktiviti yang sihat, macam kawan aku siap belajar martial arts lagi, ada yang belajar tomoi dan macam-macam seni berlawan yang ada dalam dunia ni. tinggal rajin atau tak je.

Manfaat Lain ESP Shaklee

Hooo, kalau nak tahu manfaat lain, banyak je, ada macam macam benda esp boleh buat, antaranya yang popular ialah

Harga ESP Shaklee

Harga nya murah sahaja , RM 150, tahan satu hingga dua bulan, kalau berminat, boleh klik link di bawah dan terus order, Shaklee pos terus ke rumah anda, jadi tak perlu buang masa !!!!



No comments:

Post a Comment