Wednesday, September 24, 2014

Kelebihan Cinch Shaklee

Salam sejahtera semua, nampaknya hari ini kita edit entry lama lagi. Oklah, hari ini saya nak share sedikit kelebihan Cinch Shake Shaklee ini. Oklah, memang best sebenarnya cerita pasal Cinch Shake ni, kalau di godek dalam blog saya, banyak gila saya share tips,oklah takpa jom kita tengok satu persatu manfaat Cinch Shaklee ni


cinch shake shaklee


Lebih Banyak Nutrisi

Kalau dibandingkan dengan adik dia pun, iaitu protein ESP, memang Cinch dibuat khas untuk kurus, untuk weight management. Hoo, memang bagus, sebab itu bila kita nak kurus, kita kena cukup vitamin dalam badan, barulah sihat, dan dapat tampung kekurangan vitamin, sebab kita diet. Jadi bagusnya Cinch ialah formula leucine yang membantu mengekalkan jisim otot dan seterusnya meningkatkan metabolisme yang mampu membakar lemak. Baca lagi tips dibawah



shaklee strawberry


Sedap ke Cinch Shake Shaklee ?

Hahaha, takpa, yang bagusnya cinch ni ada 3 perisa , ada coklat, vanila, dan cafe late, hoo, memang sedap, wife suka cafe late, pagi pagi minum dengan air sejuk je. Tapi korang jangan risau, boleh je buat dengan tambahan buah-buahan tempatan dan antarabangsa, kasi lebih tenaga dan kalori tambahan, supaya korang tak lembik sangat. Oklah tapi kena jaga-jaga juga ye, buat pengiraan kalori yang betul, dan jangan banyak sangat pengambilan protein. Baca lagi dibawah ni



ibu cun


Tips Kurus Yang Lain

Apapun lepas dah ambil cinch ni, kenalah amalkan tips kurus yang lain, lagi lagi ibu-ibu yang baru je dapat anak comel-comel bam bam, anak bambam takpa, tapi ibu lepas tu bam-bam jugak, memang COMEL , tapi kurang CUN, jadi, kenalah bersiap-sedia dengan tips dan vitamin yang diperlukan untuk kembali ke berat badan yang ideal. Oklah, baca lagi tips kat bawah ni:


COD Cinch Shaklee Area Shah Alam

Jika anda berminat nak dapatkan Cinch shake ini, apa kata boleh hubungi Ainul terus seperti alamat dan nombor telefeon dibawah. Jangan lupa, kami ialah PENGEDAR SHAKLEE PALING COOL DI SHAH ALAM. Ataupun anda berminat untuk membuat pembelian secara online, klik sahaja gambar dibawah.




Ainul Mustafa
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com
https://www.facebook.com/DietDietSihat
http://jalanabadi172784.blogspot.com

2 comments: