Friday, November 21, 2014

Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hari ini entry agak boring sikit, entry katalog. Set Kesihatan Wanita sangat bagus untuk semua wanita, yang bekerja, yang menjadi suri rumah banyak angka, yang menjadi madu, yang belum kahwin, boleh mengambil makanan tambahan dari Shaklee. Jom tengok apa yang ada dalam set ini.


tips kesihatan untuk wanita berusia


GLA Complex

GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borej, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.*

Artikel Berkaitan

 1. Kebaikan GLA
 2. Hamil Setelah Mengamalkan GLA
 3. Kenapa Orang Kaya Gilakan GLA
 4. Cadangan Vitamin Untuk Kesuburan

Omega Guard

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata.

Shaklee OmegaGuard™ ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Satu sajian OmegaGuard™membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

Artikel Berkaitan

 1. Minyak Ikan Untuk Kurus ?
 2. Pentingnya Omega-3 Untuk Ibu Hamil
 3. Tips Anak Bijak
 4. Turun 10kg Dalam Masa Seminggu ?

OsteMatrix

OsteMatrix™ membekalkan nutrien harian, termasuk kalsium yang penting dalam pembentukan dan pertumbuhan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral iaitu zink, kuprum dan mangan untuk mengekalkan kelancaran fungsi tubuh. Ditampilkan dalam bentuk kaplet kecil bersalut yang mudah ditelan.

Artikel Berkaitan

 1. Kepentingan Vitamin D
 2. Kenapa Kalsium Penting
 3. Tips Tidur Lena
 4. Alternatif Kepada Minum Susu

Pengedar Shaklee Area Shah Alam

Kalau rasa-rasa nak cuba, bolehlah boleh hubungi kami, untuk COD atau penghantaran area Shah Alam. Kami adalah pengedar Shaklee SHAH ALAM paling cool. Ataupun anda boleh juga klik gambar order dibawah untuk memesan secara online dari Shaklee Malaysia.

No comments:

Post a Comment