Wednesday, December 3, 2014

Tengok Video Pun Dapat DUIT ? SIRI 2

Pertandingan datang kembali !!! Tonton dan MENANG SIRI 2. Oklah, kali ini lebih sempoi, dan lebih mendebarkan. oklah, apa yang best nye video ni ye ? Oklah, jom kita tengok video yang korang kena tengok. Memang sempoi video ni, kali hanya satu video je


buat duit dengan video

Buat Duit Dengan Video !!!!

Oklah sebab satu video je, jadi mudah sikitlah kot, tapi kalau satu video, maknanya, saya nak lantik satu pemenang SAHAJA kali ini !!!!


LANGKAH PERTAMA : TONTON VIDEO DI BAWAH

Tonton betul betul video ini, sebab soalan dia sangat SUSAH jadi fokus dan dengar betul betul !!! 




LANGKAH KEDUA : JAWAB SOALAN DI BAWAH 

Soalan dia ni memang susah, clue dia korang kena panda cari maklumat, gunakan kepakaran masing -masing !!!

APAKAH SUPERHERO KEGEMARAN ABANG DI ATAS ?

Soalan dia memang pelik, tapi korang mesti gunakan AKAL kalau nak jawapannya

LANGKAH KETIGA : PASANG KOD HTML DI BAWAH INI

Pasang kan HTML kod dalam entry blog anda , semasa anda menjawab soalan, mudah senang je, pasang nih

<a href="http://dietdietsihat.blogspot.com/2014/11/set-awek-cun-mantap-gebu.html"> TIPS KULIT CANTIK </a>

Contoh dia akan jadi macam nih : TIPS KULIT CANTIK

Jom MENANG DUIT  !!!

Tiada YURAN penyertaan. So kalau dah jawab, silalah hantar entry jawapan korang di ruangan komen di bawah ok. Kalau tak, susah nak menang.


RM 100 untuk PEMENANG BERTUAH !!!
 TARIKH TUTUP PENYERTAAN ADALAH PADA 28 FEBRUARI 2015


Mudah je kan caranya ?  TIADA YURAN PENYERTAAN !!! 

11 comments:

  1. Huhu..leh join gak ni..tengok jadual lu penuh Ke free..haha

    ReplyDelete
  2. macam best jer... macam menarik jer contest nih.... nak cuba jugak lah nanti... mana tau jadi pemenang bertuah ker kan.. heheheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh, sebab FREE je, SID pun boleh join,

      Delete
  3. macam best jer contest nie..kalau ada masa nak join jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. mari mari, tengok jap je, lepas tuh jawab

      Delete
  4. bila ya keputusannyer nk di umum kan xsabar rasanya...

    ReplyDelete
  5. Better than nothing, nak join jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mari mari join, kena guna akal skt ye ok ?

      Delete